Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu a văzut din tribune golurile înscrise de echipa sa. A fost eliminat de Comănescu

Dan Petrescu a văzut din tribune golurile înscrise de echipa sa. A fost eliminat de Comănescu

Fotbal intern

Comentarii

Faza care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu a fost cea în care Andrei Mureşan a luat galben pentru un fault la Screciu. Olteanul a sărit la cap, dar s-a lovit de cotul lui Mureşan şi s-a ales cu arcada spartă. Petrescu a fost trimis în tribună, după ce mai fusese avertizat o dată în startul jocului.

Am primit un avertisment, am protestat pe urmă faza cu Mureşan, când a primit galben. A fost exagerata pentru că Mureşan era să dea gol. S-a lovit cap în cap, un jucator a iesit cu capul spart dar, ce vina are fundasul meu daca a vrut sa dea gol şi s-au dat cap în cap. Nu stiu ce trebuia să fie acolo. Total aiurea a fost acea decizie, nu trebuia să mai ies din spatiul tehnic, am iesit din spatiul tehnc şi am fost eliminat, a declarat Dan Petrescu la Dolce Sport.

După eliminare Petrescu a ţinut aproape de echipă. Şi-a ales un loc din tribună exact lângă banca de rezerve. A şi vorbit cu Păun în timpul jocului. La pauză a mers chiar şi în zona vestiarelor. 

Eu la pauză nu am fost în vestiar. Am transmis totul prin secunzii mei. Daca se întelegea, jucam mai bine. Nu prea au inteles, cred, a mai spus Dan Petrescu la Dolce Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujeliminarecomanescuarbitrucsu craiova 

viewscnt
Articole similare