Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu aruncă săgeţi către fostul antrenor după ce a pierdut şi în Conference League! ”Anul ăsta nu am fost la CFR să fac lotul! O să jucăm cu un fundaş central vârf!”

Dan Petrescu aruncă săgeţi către fostul antrenor după ce a pierdut şi în Conference League! ”Anul ăsta nu am fost la CFR să fac lotul! O să jucăm cu un fundaş central vârf!”
Comentarii

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Jablonec, într-un meci din prima etapă a grupei D a Conference League.

Golul a fost marcat de Pilar, în minutul 52, dintr-un penaltiy acordat după ce Camora a comis un henţ în careu. După faza care a precedat penalty-ul, Camora a primit cartonaş roşu (’50).

Chiar dacă a pierdut, Dan Petrescu a fost mulţumit de jocul echipei. Antrenorul a declarat că nu el a făcut echipa CFR-ului pentru acest sezon şi a dat vina pe accidentări. De asemenea, el a lăudat echipa Jablonec, pe care o consideră un adversar redutabil pe teren propriu.  

”Anul ăsta nu am fost la CFR să fac lotul! O să jucăm cu un fundaş central vârf!”

”Dominăm, jucăm bine. Chiar nu am înţeles ce a fost acolo. Ar trebui să revăd faza. Când iei şi roşu, penalty... nu e uşor. Dar echipa a reacţionat excelent. A jucat foarte bine. Nu mai ţin minte o ocazie de-a lor. Ţin minte două mari ocazii ale CFR-ului. Spiritul a fost bun. Din păcate, norocul nu pot să îl antrenez. În prima repriză adversarul era montat şi a intrat bine în teren. Au stat mai bine fizic, au câştigat toate duelurile. 

Eu când fac o echipă de fotbal, mereu aleg o echipă cu forţă. Anul ăsta nu am fost la CFR să fac lotul, din păcate. Se vede că suferim, din toate punctele de vedere, dar pentru repriza a doua ne dă speranţe. Nu avem soluţii. Am făcut 4 schimbări, pentru că nu aveam a cincea schimbare, doar tineri. Îmi pare rău pentru Costache şi Voineac, pentru că au intrat bine şi meritau golul. Dar va fi foarte greu.

Debeljuh şi Omrani au jucat accidentaţi. Omrani s-a antrenat două zile. Debeljuh, doar ieri. Alţi atacanţi la momentul ăsta nu avem. Bine că au jucat şi sper să joace şi cu Craiova. Dacă nu, o să jucăm cu un fundaş central vârf, pentru că asta e situaţia lotului acum. Foarte multe accidentări. Nu am putut să antrenez echipa de loc. 

O să vedeţi când vor juca acasă şi cu celelalte echipe. Mai au 2 meciuri, sigur vor câştiga. În campionat poate au neglijat puţin, dar campionatul Cehiei e foarte bun şi sigur e peste al României. Slavia Praga e alt nivel, e echipă de Champions League. Ei sunt echipă de Conference League. Ăsta e fotbalul ceh, au trei echipe în Europa. Noi avem doar una în Europa. Ăsta e nivelul. Trebuie să mergem mai sus, dar pentru asta trebuie să muncim mai mult.

Am avut ghinion în aceste două meciuri (n.r - Botoşani şi Jablonec), cu adversari foarte puternici. Nu pot fi judecat. N-am început eu pregătirea, n-am pregătit transferurile. Eu am venit să ajut. E imposibil să am un impact rapid. Edi Iordănescu a pierdut primul meci 4-1, apoi egal, iar abia apoi victorie. Reghecampf, de când e la Craiova, a avut rezultatele pe care le-a avut. Nu pot avea un impact imediat. Eu acum încerc să repar ce a fost făcut greşit înainte.

Ne interesează ce facem noi. Degeaba au făcut ăia egal dacă noi pierdem. Avem foarte multe probleme de lot, sper să ieşim vii din meciurile astea, să avem jucători, să am şi eu soluţii. Fără noroc n-ai nicio şansă. 

Mie mi-a plăcut Culio, l-am scos pentru că jucam în 10. Altfel, nu-l scoteam. A trebuit să fac ceva, să avem echilibru. La Botoşani parcă n-a jucat aşa bine, dar astăzi da”, a spus Dan Petrescu, la PRO X. 

Afla mai multe despre: cfr-conference league-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare