Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, atac la suporterii clujeni: "N-am fost ajutaţi deloc de public. Parcă am jucat în deplasare"

Dan Petrescu, atac la suporterii clujeni: "N-am fost ajutaţi deloc de public. Parcă am jucat în deplasare"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a terminat la egalitate, scor 0-0, partida disputată duminică seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a XIV-a, prima a returului sezonului regulat.

"Am început la fel ca-n tur: cu un egal împotriva Botoşaniului. Sunt mulţumit că n-am primit gol. E un lucru bun dacă din 14 meciuri doar într-unul singur n-am marcat. După pauză echipa suferă mereu. N-am fost inspiraţi. Sunt dezamăgit că n-am fost ajutaţi deloc de public. Se pot supăra pe mine, dar n-am ce să fac. Nu aşa se suţine echipa de pe primul loc. Parcă jucam în deplasare.

M-a deranjat foarte mult atitudinea suporterilor, parcă aveau ceva cu noi. La meciul următor sigur vor fi schimbări în echipă. Normal că Balde e nemulţumit că nu a prins lotul. În meciul următor poate începe titular. Urko Vera va fi suspendat etapa viitoare? Ah, nici n-am ştiut" - a spus Dan Petrescu la Telekom Sport. 

"Am făcut o primă repriză bună, dar asta e. Am vrut să câştigăm. E important că am luat şi un punct împotriva unei echipe bune, care stă bine în teren. E greu să revii după o pauză. Suntem dezamăgiţi că nu am profitat de rezultatele celorlalte contracandidate" - a spus Camora la Telekom Sport. 

"Eu am pus piciorul în faţa lui, iar el m-a lovit. N-a fost penalty. Dacă ar fi trebuit să se dea ceva, trebuia să se dea fault pentru CFR. Botoşani e o echipă bună, care va merge în play-off. N-am jucat foarte bine în această seară. Toate favoritele au făcut egal în această etapă" - a spus Culio la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: dan petresculiga 1cfr clujbotosani 

viewscnt
Articole similare