You are here:

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător de la CFR: ”Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om” | EXCLUSIV

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător de la CFR: ”Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Christopher Braun a vorbit deschis despre perioada petrecută în tricoul celor de la CFR Cluj.

Braun a dezvăluit motivul pentru care nu s-a înţeles cu Dan Petrescu

Christopher Braun (33 de ani), fundaşul dreapta al celor de la Rapid, a vorbit despre perioada pe care a petrecut-o la CFR Cluj, sub comanda lui Dan Petrescu.

Neamţul de origine ghaneză a recunoscut că nu era pe aceeaşi „lungime de undă” cu „Bursucul” şi din acest motiv cei doi nu s-a înţeles prea bine şi fotbalistul a plecat de la CFR.

  • Christopher Braun a evoluat la CFR Cluj în sezonul 2022/2023.

”(n.r. cum a fost perioada în care ai lucrat cu Dan Petrescu?) Pentru mine a fost un an greu, dar a fost o experienţă în care am învăţat foarte multe despre oameni.  Cu Dan petrescu nu este că nu am reuşit să ne înţelegem, doar că nu eram pe aceiaşi lungime de undă. 

 Eu aveam unele aşteptări, el avea altele. Sunt un caracter şi poate nu aşa cum îşi doreşte el să fiu, eu am respect pentru toată lumea, am respect pentru toţi cei care erau deasupra mea, dar sunt multe lucruri pe care nu le pot accepta ca om sau ca jucător. 

(n.r. despre Lennon) Este un om foarte sincer şi îţi spune dacă eşti bun sau nu. Îţi va da mereu răspunsurile clare.  Antrenamentele sunt după stilul britanic, este foarte exigent, dar este o îmbunătăţire pentru echipa noastră”, a declarat fundaşul de la Rapid, Braun. 

Afla mai multe despre: braunrapiddan petrescu 

viewscnt
Articole similare