You are here:

Dan Petrescu, declaraţii în stilul caracteristic după victoria cu Farul: "Cel mai greu meci, cel mai puternic adversar"

Dan Petrescu, declaraţii în stilul caracteristic după victoria cu Farul: "Cel mai greu meci, cel mai puternic adversar"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul de la CFR Cluj, a reacţionat după victoria obţinută de campioana României la Ovidiu, 2-0 cu Farul.

Dan Petrescu, declaraţii în stilul caracteristic după victoria cu Farul: "Cel mai greu meci, cel mai puternic adversar"

CFR Cluj a învins pe Farul cu 2-0 după un meci în care Farul a ratat multe ocazii de gol în prima repriză. La finalul partidei, Dan Petrescu a tras concluziile şi a făcut declaraţii în stilul deja obişnuit. "Bursucul" a spus că meciul cu Farul a fost cel mai greu dintre ultimele partide.

"A fost cel mai greu meci din ultimele, cel mai puternic adversar. Prima repriză a fost echilibrată, în a doua ne-au dominat total, portarul nostru a avut trei intervenţii. În repriza a doua am ajuns o dată la poarta lor, când am marcat. Trebuie să ai şi noroc. Dacă vii aici şi n-ai noroc... Au un joc de atac incredibil, trasee. Am reuşit să scoatem un rezultat foarte mare. Tratez orice meci ca o finală, cei de la Piteşti sunt convins că vor veni să facă meciul anului, să câştige. Era foarte greu, sunt surprins de această victorie. Ne-au prins foarte obosiţi. Sper că în două zile să recupere măcar 3-4 din titulari", a spus Dan Petrescu, la flash-interviu.

Antrenorul l-a lăudat pe Manea pentru intervenţia salvatoare din prima repriză şi a încercat să-l ţină cu picioarele pe pământ pe Costasche, cel aflat într-o formă foarte bun. "Manea şi Camora trebuie să fie pe linia porţii când portarul iese. Şi Mario, şi Manea sunt jucători de echipa naţională. Orice jucător care joacă la CFR şi e român poate fi la naţională. Asta ar fi normal. Orice jucător trebuie să-şi dorească să ajungă. La Costache să nu ne grăbim, e într-o formă excelentă, dar până la echipa naţională mai are de muncit", a mai declarat Dan Petrescu, după meci.

Farul - CFR Cluj 0-2, în Liga 1

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa Farul Constanţa, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.

Golurile au fost marcate de Costache ’37 şi Chipciu ’90.

Farul: Aioani – Mladen (Dobrosavlevici ’73), Larie, Ghiţă, De Nooijer – Purece (Grameni ’74), Artean, Ciobanu (Petre ’74) – Ely Fernandes (Ganea ’56), Betancor, Pitu (Radaslavescu ’56). Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj: Hindrich – Manea (Susic ’86), Graovac, Burcă, Camora – Bordeianu (Cestor ’86), Boateng, Deac – Sacko (Păun ’61), Alibec (Debeljuh ’67), Costache (Chipciu ’61). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: / Manea ‘9, Chipciu ‘79

Arbitri: Cătălin Popa - Mircea Grigoriu, Florin Neacşu - Viorel Flueran

Observator: Alexandru Deaconu

CFR Cluj este lider în clasament, cu 54 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 46 de puncte. Pe poziţia a treia se află FC Voluntari, care are 34 de puncte. FC Farul este pe 7, cu 29 de puncte.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare