You are here:

Dan Petrescu, declaraţii tari înainte de CFR Cluj - Pafos: „Sunt clar mai buni decât noi! Brazilienii lor îmi dau fiori”

Dan Petrescu, declaraţii tari înainte de CFR Cluj - Pafos: „Sunt clar mai buni decât noi! Brazilienii lor îmi dau fiori”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a vorbit înainte de „dubla” cu Pafos din play-off-ul Conference League.

Ce a declarat Dan Petrescu înainte de CFR Cluj - Pafos

„Indiferent ce zic, eu sunt mereu criticat. Când am spus de cei de la Ballkani că sunt o echipă foarte bună, râdeau toţi de mine.

Ştiţi ce atacanţi avea atunci Ballkani? Juca în dreapta Korenica, care e titular la noi. Vârf era Rrahmani, vândut cu 6 milioane şi Krasniqi, în stânga, 3 milioane, cât a luat Rapid pe el. Aia era echipă slabă? Fundaş dreapta era Thaqi, care e acum la noi", a spus Dan Petrescu.

„Pafos cred că e alt nivel faţă de Ballkani. Aceşti brazilieni, pe care băieţii i-au văzut acum, ne dau fiori. Sunt jucători de clasă, în opinia mea. Au bani mulţi, buget, patronul este foarte bogat. Au luat un director sportiv din Italia şi sunt salarii de 500.000, 600.000, 800.000 de euro. Normal că ai pretenţii!

Noi, în România, doar cu vorba. Vorbim, batem pe toată lumea... se spune că mă plâng. Nu mă plâng! Cu tot respectul, noi nu avem jucători în România cum are Pafos. Eu aş vrea să nu-i vedeţi, să fie slabi, aş vrea să greşesc, dar o să vedeţi jucătorii brazilieni din Cipru ce valoare au. Au câştigat 3-0 cu Omonia, o echipă foarte valoroasă. Campionatul din Cipru este cam la fel ca al României, poate chiar peste, pentru că se investeşte mult.

Trebuie să facem un joc perfect ca echipă. Nu trebuie să cedăm, nu trebuie să ne gândim că nu avem şanse. Au mai fost meciuri ale mele la CFR Cluj în cupele europene în care n-am avut şanse - cu Sevilla, cu Lazio, cu Rennes, cu Celtic, cu Slavia. Foarte, foarte multe, dar am ieşit învingători. Trebuie să regăsim acel spirit. Individual ei sunt mai buni, asta e clar, inclusiv jucătorii noştri au văzut asta, dar ca echipă trebuie să fim mai buni decât ei. Cu spirit şi un joc colectiv bun, organizat avem şansa noastră", a mai declarat Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujpafos 

viewscnt
Articole similare