You are here:

Dan Petrescu, declaraţii tari înainte de Hermannstadt - CFR Cluj: „E cea mai bună echipă din România!”

Dan Petrescu, declaraţii tari înainte de Hermannstadt - CFR Cluj: „E cea mai bună echipă din România!”

Hermannstadt​

Comentarii

Hermannstadt va primi vizita celor de la CFR Cluj, sâmbătă, de la 18:30, în Superliga României. Dan Petrescu a avut doar cuvinte de laudă pentru adversari.

Dan Petrescu e convins că CFR Cluj va avea parte de un meci dificil cu Hermannstadt

Concret, SuperDan este de părere că FC Hermannstadt este cea mai bună echipă din România pe teren propriu. De asemenea, tehnicianul clujenilor l-a scos în evidenţă şi pe Marius Măldărăşanu.

„Sibiul (n.r. Hermannstadt), acasă, cred că e cea mai bună echipă din România. În ultimele 5 meciuri, 3 victorii şi două egaluri. Nu cred că altă echipă are aceste rezultate acasă. Au o echipă echilibrată, un antrenor de patru ani la echipă (n.r. Marius Măldărăşanu), un club organizat, liniştit.

N-am auzit prea multe scandaluri, prea mare presiune, cum e peste tot. Deci merită să fie acolo sus. Bravo lor că ţin antrenorul de atâţia ani. Un antrenor serios, care îşi face treaba foarte bine. Au un lot foarte bun.

Uitaţi-vă la banca de rezervă. Neguţ a fost aici, Buş a fost aici, Deaconu e jucător bun de Liga 1 (n.r. SuperLiga). Foarte mulţi jucători buni care au jucat la un nivel bun şi sunt rezerve”, a spus Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei. 

Dan Petrescu a sărit în apărarea lui Louis Munteanu, după gestul făcut în meciul cu FCSB

„Ce gest a făcut Louis Munteanu? Eu nu pot să fac nimic decât să mă bucur că-l antrenez şi sper să dea mai multe goluri. Să facă ce vrea după ce dă gol, dar să fie decent, să nu facă gesturi obscene sau... Să facă gesturi normale.

Eu când marcam aveam 1.000 de moduri de a celebra. Nu ştiu ce a fost şi nu vreau să intru în subiectul ăsta. Sunt mai interesat de starea echipei decât să văd ce a făcut el", a declarat Dan Petrescu, înainte de meciul din etapa a zecea. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfc hermannstadt 

viewscnt
Articole similare