Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, dezvăluiri în premieră! A fost la un pas de a antrena în paralel naţionala şi CFR Cluj

Dan Petrescu, dezvăluiri în premieră! A fost la un pas de a antrena în paralel naţionala şi CFR Cluj

Fotbal intern

Comentarii

Dan Petrescu a dezvăluit cum au decurs negocierile cu FRF pentru postul de selecţioner.

Antrenorul celor de la CFR susţine că i s-a propus să pregătească în paralel naţionala şi echipa de club.

"Cei de la Federaţie m-au dorit foarte mult, am avut o întâlnire cu ei. Mi-am spus punctul de vedere. Am avut o ofertă, cred eu că era foarte bună pentru mine, să antrenez şi CFR, şi echipa naţională. Am fost de acord cu asta, dar trebuia să fie de acord şi clubul CFR, şi preşedintele, şi patronul, cei care conduc.

Cei din conducere nu au fost de acord şi atunci nu am avut cum să merg la naţională. Dar am înţeles decizia clubului, e o decizie normală, dacă aş fi fost conducător aş fi luat aceeaşi decizie.

Normal că îmi doream să antrenez naţionala, dar nu puteam să las echipa acum, pentru că tot ce s-a creat aici la Cluj a fost creat la dorinţa mea. Jucătorii aduşi, banii cheltuiţi, tot ce s-a întâmplat la club în primul rand datorita mie. Dacă aş fi plecat, ar fi suferit prea multă lume. Dacă cei din conducere erau de acord cu această variantă, în momentul asta nu mai eram aici, eram pe la Bucureşti. Este a doua oara cand mi se oferă şansa să fiu selecţioner, nu am avut norocul să fiu acolo", a spus Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfrfselectionerdezvaluiri 

viewscnt
Articole similare