Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, ”disperat” după un atacant din străinătate! Au deja loc negocieri cu impresarul jucătorului

Dan Petrescu, ”disperat” după un atacant din străinătate! Au deja loc negocieri cu impresarul jucătorului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj negociază pentru al patrulea transfer al verii, după ce a anunţat oficial deja trei mutării.

Dan Petrescu, ”disperat” după un atacant din străinătate! Au deja loc negocieri cu impresarul jucătorului 

Dan Petrescu le-a făcut lista şefilor din Gruia. După trei transferuri realizate, Petrescu îşi doreşte un atacant puternic din Elveţia. 

Assan Ceesay (28 de ani) este atacantul pe care ”Bursucul” îl vrea la echipă în acest moment, notează ProSport. Acesta ar putea reprezenta o soluţie în plus pentru ofensiva CFR-ului, pe lângă Gabriel Debeljuh, Marko Dugandzic, Sergiu Buş sau Daniel Birligea.

Atacantul îşi încheie contractul în această vară şi vine după un sezon foarte bun la FC Zurich, cu care a luat titlul în Elveţia. A marcat 21 de goluri în 35 de meciuri şi clujenii negociază cu impresarul acestuia scrie sursa menţionată anterior. 

CFR Cluj a câştigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1. Ardelenii se pregătesc acum să atace obiectivul suprem: grupele Ligii Campionilor.

Dan Petrescu a cerut mai mulţi jucători pentru ca echipa să poată ataca preliminariile Champions League. Antrenorul şi-a dat acordul momentan pentru Christopher Braun, Karlo Brucic şi Karlo Muhar.

În afara noilor transferuri, CFR Cluj s-a şi despărţit de mai mulţi jucători. Nu mai puţin de nouă fotbalişti şi-au încheiat conturile cu ardelenii: Billel Omrani, Runar Mar Sigurjonsson, Mateo Susic, Alexandru Chipciu, Hadi Sacko, Rareş Ispas, Kristian Dimitrov, Cristian Neguţ şi Orman Davis.

Bugetul la care visează Dan Petrescu

„Aş vrea 40 de milioane de euro. Nu am cerut, că nu am de unde să cer. Nici cu banii ăştia nu ne calificam în UCL, dar avem o şansă mai mare la grupele Europa Legue.

Realist, da, putem încerca să ajungem în grupele Europa League, cu puţin noroc şi inspiraţie, chiar şi cu bugetul pe care îl vom avea. Şi în Conference League sunt bani buni, dar Europa League ar fi ţelul. Mai mult, ar fi un miracol”, a spus Dan Petrescu, potrivit GSP.

CFR Cluj a câştigat al cincilea său titlu consecutiv de campioană a României la fotbal şi al optulea titlu de campioană, după cele din 2008, 2010, 2012, 2018, 2019, 2020 şi 2021.

Afla mai multe despre: dan petrescuassan ceesay 

viewscnt
Articole similare