Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu e aşteptat să preia o campioană din Europa! Discuţiile sunt avansate: "Numele său e tot mai rostit!"

Dan Petrescu e aşteptat să preia o campioană din Europa! Discuţiile sunt avansate: "Numele său e tot mai rostit!"
Comentarii

Dan Petrescu (52 de ani) a plecat de la CFR Cluj acum două săptămâni, iar de atunci presa internaţională a tot speculat posibile destinaţii pentru "Bursuc". Se pare că antrenorul care a adus trei titluri la rând în Gruia şi două calificări în grupele Europa League e în negocieri avansate cu o singură echipă. Este vorba despre Ludogoreţ, campionana Bulgariei, acolo unde joacă românii Claudiu Keşeru, Dragoş Grigore şi Cosmin Moţi.

Dan Petrescu e aşteptat să preia o campioană din Europa! Discuţii avansate cu Ludogoreţ: "Numele său e tot mai rostit!"

CFR Cluj şi Dan Petrescu s-au despărţit pe cale ambiabilă acum două săptămâni, după o serie de meciuri nefaste pentru campioana României. Cu Dan Petrescu a făcut performanţe extraordinare în Gruia, era de aşteptat ca antrenorul să fi extrem de căutat în această perioadă. Presa din străinătate a scris despre mai multe destinaţii posibile pentru "SuperDan", precum Celtic, Al Nassr sau Ludogoreţ. Până, acum, susţine presa bulgară, singurele discuţii avansate pe care le are Dan Petrescu sunt cu bulgarii de la Ludogoreţ. Campioana Bulgariei îl doreşte pe "Bursuc" pentru a-i antrena pe Dragoş Grigore, Cosmin Moţi şi Claudiu Keşeru.

“Numele lui Petrescu este tot mai des rostit şi mai asociat cu postul de antrenor de la Ludogoreţ”, scrie presa din Bulgaria. Dacă ar prelua-o pe Ludogoreţ, Dan Petrescu s-ar afla la a 13-a experienţă ca antrenor în carieră. Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj în vara lui 2017 şi a mai plecat o dată din Gruia, în 2018, la Guizhou Hengfeng. A revenit şi a adunat în total trei titluri de campion la rând, dar şi două prezenţe în grupele Europa League, dintre care una sfârşită cu o eliminare fără înfrângere în faţa Sevillei, echipă care avea să câştige trofeul în acel sezon.

Dan Petrescu e aşteptat să preia o campioană din Europa! "Bursucul" a fost pe lista lui Celtic, dar a vrut o minivacanţă

Imediat după plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj, presa din Scoţia a scris că "Bursucul" va fi următorul antrenor al lui Celtic, în contextul unei serii de rezultate proaste al campioanei Scoţiei cu antrenorul Neil Lennon pe banca tehnică. Totuşi, în cele din urmă şefii lui Celtic au o hotărât să conitnue cu antrenorul britanic, deşi părea că Dan Petrescu are în sfârşit şansa de a-şi îndeplini visul de a antrena în fotbalul din Regat.

Nici interesul celor de la Al Nassr nu s-a concretizat, deşi se vorbea că arabii îi oferă un salariu de două milioane de euro pe sezon lui Dan Petrescu. De altfel, în conferinţa de presă de adio de la CFR Cluj, Dan Petrescu a anunţat că-şi doreşte o minivacanţă departe de fotbal, alături de familie, pe care a neglijat-o în ulitmii ani din cauza programului încărcat pe care-l avea cu CFR Cluj. "În momentul ăsta îmi doresc o vacanţă, o minivacanţă. În acelaşi timp, sunt un antrenor liber, care, e clar, dacă apare o ofertă mâine, la cum mă cunosc pe mine, e posibil să o accept", a spus Dan Petrescu atunci.



Dan Petrescu le-a antrenat de-a lungul carierei pe Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, CFR Cluj şi Guizhou Hengfeng.

Afla mai multe despre: dan petrescu oferta ludogoretdan petrescu negocieri avansate ludogoretdan petrescu ludogoretdan petrescu bulgariadan petrescu oferta ludogoret bulgaria negocieri 

viewscnt
Articole similare