Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu explică ce s-a întâmplat cu Sigurjonsson la CFR Cluj: "Cum să-l bag la meciuri dacă nu e antrenat?"

Dan Petrescu explică ce s-a întâmplat cu Sigurjonsson la CFR Cluj: "Cum să-l bag la meciuri dacă nu e antrenat?"

CFR Cluj

Comentarii

Rúnar Már Sigurjónsson încă nu e pregătit să fie trimis pe teren pentru CFR Cluj, susţine antrenorul Dan Petrescu.

Dan Petrescu, despre Sigurjonsson: "Deocamdată nu s-a antrenat de când am venit eu"

În ziua meciului cu FC Voluntari, au apărut informaţii despre conflicte în Dan Petrescu şi jucători din lot. "Bursucul" s-ar fi certat cu Juan Culio la pauza meciului cu Alkmaar, Debeljuh a fost trimis la echipa a doua, în timp ce relaţia rece cu Runar Sigurjonsson şi-ar fi spus cuvântul. 

După meciul cu ilfovenii, Dan Petrescu a oferit primele explicaţii şi a lămurit şi situaţia internaţionalului islandez. 

"Orice articol care apare în ziua meciului pe mine mă motivează. Mi s a spus ce s-a scris în ziar. Dacă eşti pe primul loc, e normal să se scrie despre tine. Hai să vedem ce se întâmplă pe la alte stadioane, că aici se joacă totul corect, vedem ce se întâmplă pe alte terenuri. Aici se vorbeşte şi în altă parte se face altceva. Să ne gândim că CFR n-a avut o greşeală pro de când am venit eu, în schimb alte echipe au multe greşeli pentru ei. Despre noi se scrie orice, numai de bine nu! Numai aici e de rău. 

Roni (n.r. - Rúnar Már Sigurjónsson) nu e exclus din lot, nu s-a întâmplat nimic, e accidentat, a făcut o tendinită, am vorbit şi azi cu el, a zis că are nevoie de două, trei zile de pauză, e un jucător important, dar, ca să joace, trebuie să alerge la antrenament, să fie pregătit. Deocamdată nu s-a antrenat de când am venit eu, 10% din antrenament. Cum să-l bag la meciuri dacă nu e antrenat? Bag jucători care se antrenează", a explicat anatrenorul campioanei. 

CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii 1. Golul a foat marcat de Omrani, în minutul 89.

Afla mai multe despre: cfr clujsigurjonssondan petrescu 

viewscnt
Articole similare