Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu îl lasă pe Claudiu Petrila să plece de la CFR după ce au apărut ofertele din Turcia. ”Ar fi bine şi pentru el, şi pentru CFR!”

Dan Petrescu îl lasă pe Claudiu Petrila să plece de la CFR după ce au apărut ofertele din Turcia. ”Ar fi bine şi pentru el, şi pentru CFR!”

CFR Cluj

Comentarii

Claudiu Petrila este unul dintre cei mai buni tineri jucători români din Liga 1. Fotbalistul este dorit de doi granzi din Turcia după evoluţiile bune din actualul sezon.

Jucătorul lui Dan Petrescu are şanse mari să părăsească echipa ardeleană în acest sezon, iar ultimele două cluburi care şi-au manifestat interesul pentru Claudiu Petrila sunt Fenerbahce şi Galatasaray. Cele două echipe din Turcia şi-au trimis reprezentanţii la partida cu FCSB şi au făcut asta în repetate rânduri pe durata sezonului actual.

Antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu, a fost întrebat despre o potenţială mutare a jucătorului său. Bursucul şi-a dat acordul şi a spus că ar fi un lucru bun pentru jucător, dar şi pentru clubul din Gruia. 

”Ar fi bine şi pentru el, şi pentru CFR!”

”În primul rând, eu nu decid cine pleacă dacă vine o ofertă. Dacă oferta e bună pentru club, orice jucător poate să plece, e normal. Ar fi un succes dacă Petrila ar pleca la o echipă aşa de mare. Până la urmă, Fenerbahce şi mai ales Galatasaray, acolo au avut succes jucătorii noştri.

Ar fi ceva fantastic să meargă, îi doresc să ajungă cât mai repede la un club mare. Ar fi bine şi pentru el, şi pentru CFR, dar mai ales pentru el”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Fotbalistul a reuşit în acest sezon 9 goluri şi 5 pase decisive. Claudiu Petrila a revenit la CFR Cluj în vară, după ce sezonul trecut a evoluat sub formă de împrumut la Sepsi Sfântu Gheorghe, unde a avut prestaţii apreciate.

Sub comanda lui Leo Grozavu la formaţia covăsneană, Claudiu Petrila a evoluat în 27 de jocuri în toate competiţiile, reuşind cinci goluri şi o pasă decisivă. 

Afla mai multe despre: dan petrescu-cfr-claudiu petrila 

viewscnt
Articole similare