Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu îl pune la punct pe Arlauskis: ”Le-am dat să mănânce şi ei ce fac?”

Dan Petrescu îl pune la punct pe Arlauskis: ”Le-am dat să mănânce şi ei ce fac?”

CFR Cluj

Comentarii

Giedrius Arlauskis a reclamat la FIFA neplata a 500.000 de euro, sumă pe care campioana s-a angajat s-o plătească după despărţire.

Dan Petrescu îl pune la punct pe Arlauskis: ”Le-am dat să mănânce şi ei ce fac?”

Lituanianul a câştigat în faţa instanţei, iar CFR e bună de plată.

Dan Petrescu a comentat situaţia lui Arlauskis şi i-a dat replica. Lui Petrescu nu i-au convenit ironiile portarului lituanian. 

„Nu am ştiut ce a spus, am aflat înainte de conferinţă. Lui Arlauskis îi doresc tot binele din lume. Nu am ce să zic. Dacă el a spus asta, e opinia lui şi o respect. Fiecare e liber să spună ce vrea. Dacă Arlauskis vrea banii, e problema mea? E problema clubului. 

Sunt mulţi cu care am lucrat şi cărora le-am făcut bine. Acum mă critică de dimineaţa până seara. Eu nu am criticat pe nimeni, doar de arbitrii mă iau. Nu m-am luat de nimeni niciodată. Am fost atacat de mulţi oameni cu care am lucrat şi pe care i-am ajutat.

Le-am dat salarii, le-am dat să mănânce, iar ei m-au criticat. Ăsta e felul lor de a fi. Toată lumea mă critică. Accept asta, dar nu uitaţi performanţele mele ca jucător şi ca antrenor. Cei care mă critică nu au asemenea performanţe. Eu îmi fac treaba şi merg înainte. Eu critic doar arbitrii şi îmi apăr clubul. 

Ce să fac? Să intru în polemică? Nu ar fi bine, pentru că mi-aş pierde concentrarea”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

În afara echipelor din Liga I (Unirea Urziceni, FCSB şi CFR Cluj), Giedrius Arlauskis a mai evoluat în ţara natală, la Mastis şi la Siauliai, în Rusia, la Rubin Kazan, în Anglia, la Watford, în Spania, la Espanyol, şi în Arabia Saudită, la Al Shabab.

Plecat de la CFR Cluj în luna septembrie, lituanianul s-a întors în ţara natală, unde n-a mai semnat cu nicio echipă. 

 

Afla mai multe despre: dan petrescuarlauskis 

viewscnt
Articole similare