Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, în agonie pe finalul meciului FC Voluntari - CFR Cluj 0-1: "Era să se repete istoria. Vă daţi seama ce am trăit pe bancă"

Dan Petrescu, în agonie pe finalul meciului FC Voluntari - CFR Cluj 0-1: "Era să se repete istoria. Vă daţi seama ce am trăit pe bancă"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, a oferit prima declaraţie după victoria cu FC Voluntari, scor 1-0, care a distanţat campioana la cinci puncte de FCSB.

Dan Petrescu, după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu a încercat să-şi calmeze jucătorii la pauză, când scorul era 0-0, iar în ultimele minute a trăit intens meciul. "Bursucul" s-a temut că va fi egalat, ca în alte meciuri, când CFR Cluj a pierdut puncte în ultimele minute. 

"Intens a fost anul nostru. Am fost egalaţi de patru ori şi azi era să se repete istoria şi faza din ultimul minut a fost incredibilă. Am revăzut celelalte meciuri. Voluntari, în afară de ultima fază, n-a avut ocazie. Am avut noroc cu golul lui Boateng, meritat la cum a jucat el în acest sezon. Nu putem face asemenea greşeli mereu, mereu, mereu. Vă daţi seama ce am trăit pe bancă... Să luăm gol din nou la ultima fază. Am avut bară, am marcat, am repetat, am ratat, iar moralul a scăzut. În a doua repriză am avut puţine ocazii, dar sincer mă aşteptam la mai mult. 

Moralul nostru nu era bun, dar acum trebuie pregătit bine meciul următor. La pauză le-am zis <<Calm şi echilibru>>. Să fim mai liniştiţi, că eram prea agitaţi. Lopes a fost extraordinar pe contraatac. De fapt toţi cei de la Voluntari joacă foarte bine acasă. Şi pentru celelalte echipe va fi greu aici, la Voluntari, unde nu e presiune. 

A început teama după anumite meciuri, dar nu trebuie să dăm vina pe ghinion. Merg şi jucătorii să facă Paştele, apoi să pregătim serios meciul cu Farul, că mereu am avut meciuri grele cu ei. Nu e teamă. Mai avem patru finale şi mă tem de orice meci", a declarat Dan Petrescu. 

CFR Cluj a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a play-off-ului Ligii 1. Golul a fost marcat de Boateng, în minutul 83

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 48 de puncte, 2. FCSB – 43, 3. Universitatea Craiova – 39, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 28, 6. FC Argeş – 27.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujfc voluntari cfr cluj 0-1 

viewscnt
Articole similare