You are here:

Dan Petrescu îşi face griji înainte de meciul cu Unirea Slobozia: ”O să spuneţi că exagerez iar”

Dan Petrescu îşi face griji înainte de meciul cu Unirea Slobozia: ”O să spuneţi că exagerez iar”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj primeşte vizita celor de la Unirea Slobozia, de la 22:00, în Superliga României.

Dan Petrescu, înainte de CFR - Unirea Slobozia

CFR Cluj primeşte vizita celor de la Unirea Slobozia, într-o nouă etapă din Superliga României. Favorită certă pe hârtie, trupa lui Dan Petrescu caută o nouă victorie, una care să o readucă pe primele locuri în campionat.

De cealaltă parte, Unirea Slobozia caută să producă o nouă surpriză, după ce a reuşit să le încurce până acum atât pe Farul, cât şi pe FCSB. Meciul va începe la ora 22:00 şi va fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR, a vorbit despre partida cu Unirea Slobozia. Tehnicianul s-a arătat îngrijorat.

„Nu ne permitem să jucăm cu primul 11. Riscăm să pierdem 3-4 jucători. Am făcut un lot mare... E un risc, mi-l asum. Vor fi 10 jucători noi.

Am pierdut ultimele meciuri şi sunt foarte dezamăgit. Nu meritam să pierdem, am avut ocazii. E presiune mare pe noi. Am urmărit-o pe Unirea Slobozia şi am rămas impresionat. O să spuneţi că exagerez iar, dar sunt impresionat de cât de repede a format o echipă. Are 11 jucători noi, iar 9 sunt titulari. Dar când ai timp...

Unirea Slobozia are viteză în atac şi stă foarte bine la fazele fixe, acolo unde noi nu mai suntem unde am fost. Iar în atac, Unirea e foarte periculoasă. A bătut Farul şi a dominat-o pe Hermannstadt.

Noi călătorim mult, unii jucători rămân aici... Din păcate, ne-am trezit târziu şi am făcut două echipe. Iar asta se vede în rezultate. Le-am zis jucătorilor că duminică şi joi avem două finale. Sunt conştient că acest meciuri ne pot decide viitorul. Ne-am trezit târziu şi nu am putut să amânăm acest meci. Ar fi fost ideal, pentru că aveam mai mult timp. Maccabi are o săptămână să pregătească partida. Şi sunt foarte îngrijorat.

La unii se simte oboseala... Chiar dacă lumea spune că e început de sezon, dar nu e normal să nu ai o zi liberă! Nu ai cum să nu laşi o zi liberă de o lună şi jumătate. Dar nu avem când să o lăsăm. S-au adunat multe meciuri, dar sperăm ca în continuare să nu avem zile libere. Dar e foarte greu să ai rezultate. Să aduni jucători pe grabă... Îmi e foarte greu”, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuunirea slobozia 

viewscnt
Articole similare