Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu l-a ofertat în direct pe Culio: "Suntem doi nebuni"

Dan Petrescu l-a ofertat în direct pe Culio: "Suntem doi nebuni"

Superliga

Comentarii

Ciprian Deac a salvat-o pe CFR Cluj de la un nou meci fără victorie. A marcat unicul gol al partidei cu CSM Poli Iaşi în minutul 62 şi a adus cele trei puncte în contul echipei lui Dan Petrescu. Pe lângă scandalul de la reuşita lui Deac, partida dintre CFR şi Iaşi a avut un alt moment tensionat. În prima repriză, Culio şi Dan Petrescu au avut un conflict chiar pe teren.

"Am avut o criză de rezultate, dar nu şi de joc. Mereu ne-am dominat adversarii, dar ratam foarte mult. La fel şi astăzi. Am avut ocazii mari, le-am ratat, meciul se îndrepta către un 0-0, dar a venit execuţia lui Ciprian Deac. De asta este un jucător de echipă naţională. Când se va lăsa de fotbal, Culio va fi antrenorul meu secund. Oriunde voi merge, îl voi lua cu mine. El ştie acest lucru, el a cerut, iar eu am fost de acord imediat. Eu sunt nervos, el e nervos, dar, fiind antrenorul meu secund, trebuie să înţeleagă că eu am dreptate" , a declarat Dan Petrescu.

"A fost o victorie foarte importantă pentru noi. Avem trei zile de vacanţă şi este foarte bine. N-a fost nimic serios cu Dan Petrescu. Amândoi suntem nebuni de fotbal, dar nu e nicio problemă. Pentru mine, Petrescu este foarte important, mă ajută foarte mult. N-a fost nimic serios" , a spus Juan Culio.

"Aveam mare nevoie de aceste puncte, pentru că veneam după o serie de meciuri fără victorie. Sper să ne descătuşăm cu acest succes. Dacă vrem să fim acolo sus, trebuie să câştigăm mult mai multe meciuri. Era clar că întâlneam un adversar care venea să se apere aici. Eu zic că s-a vorbit foarte mult de arbitraj şi mai puţin de fotbal. E păcat. Chiar ar trebui să ne concentrăm mai mult pe fotbal. N-am înţeles de ce au vrut să iasă de pe teren cei de la Iaşi. L-am întrebat pe arbitru ce s-a întâmplat, pentru că eu chiar nu înţelegeam nimic" , a declarat Ciprian Deac.

Afla mai multe despre: dan petrescuciprian deaccfr clujjuan culiocsm poli iasi 

viewscnt
Articole similare