You are here:

Dan Petrescu le dă emoţii clujenilor: ”Am avut o ofertă foarte mare!”

Dan Petrescu le dă emoţii clujenilor: ”Am avut o ofertă foarte mare!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj o întâlneşte pe Petrolul Ploieşti sâmbătă seară, de la ora 21:00.

Dan Petrescu aruncă ”bomba”: ”Am avut o ofertă foarte mare!”

Dan Petrescu a dezvăluit că acum o săptămână a primit o mare ofertă dar a refuzat propunerea şi a preferat să continue la CFR Cluj.

”Am avut ofertă şi acum o săptămână, am avut o foarte mare ofertă. Nu mai contează de unde, dar nu din România! Poate să vină oricând o ofertă pentru mine, dar eu mi-am dorit tot timpul să fiu la CFR, asta voi ştiţi.

Am stat aici cel mai bine, mă simt bine. Acum ştiu că dacă nu am rezultate, chiar dacă am avut în trecut, nu mă aşteaptă nimeni nici 5 minute. Din păcate, asta e realitatea crudă a fotbalului românesc şi aici la CFR. Dacă nu ai rezultate trei meciuri, trebuie să pleci… ceea ce nu mi se pare foarte corect.

Nu totdeauna antrenorul e de vină dacă nu ai rezultate, mai ales în contextul actual, în care au plecat foarte mulţi jucători de valoare şi au venit mulţi, dar care nu au demonstrat nicăieri. Trebuie să demonstreze.

În felul ăsta e greu să ai pretenţii prea mari, dar aşa va fi mereu aici, indiferent pe scaunul ăsta cine se află… că sunt eu sau altul care nu a făcut nimic pentru club. Va fi mereu presiunea foarte mare, ăsta e adevărul!”, a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Dan Petrescu a cucerit 4 titluri şi o Supercupă a României în precedentele trei mandate la CFR Cluj, în perioadele iunie 2017 – iunie 2018 (37 meciuri), martie 2019 – noiembrie 2020 (84 de meciuri), august 2021 – iulie 2023 (102 meciuri).

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujoferte petrescu 

viewscnt
Articole similare