Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, mesaj îngrijorător după egalul cu Maribor: ”Am pierdut un fotbalist important!”

Dan Petrescu, mesaj îngrijorător după egalul cu Maribor: ”Am pierdut un fotbalist important!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa slovenă Maribor, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

Meciul a avut puţine ocazii de gol. Cel mai bun om al lui Dan Petrescu a fost portarul italian Simone Scuffet, care a avut mai multe intervenţii decisive în ultimul sfert de oră al partidei. 

Dan Petrescu a fost mulţumit de rezultat la finalul partidei. Antrenorul CFR-ului a dezvăluit că mijlocaşul Nana Boateng s-a accidentat, după ce a părăsit terenul în minutul 30 al partidei cu Maribor. 

”Am pierdut un fotbalist important!”

”Am jucat patru meciuri în deplasare în Europa şi le-am încheiat pe toate la egalitate. Cred că a fost un rezultat corect astăzi. Cred că Maribor s-a apărat bine astăzi, au jucat agresiv, iar noi ne-am pierdut principalul atacant, accidentat, acum o săptămână. Nu e uşor să marchezi atunci când pierzi principalul vârf.

Vom vedea dacă va fi diferit meciul retur. Problema este că avem prea multe meciuri. Echipa mea a jucat 13 meciuri în 40 de zile, cred. Este incredibil! Avem cele mai multe meciuri până acum din lume. E foarte greu pentru noi. Acum călătorim pentru un meci în deplasare în România. Apoi ne întoarcem la Cluj, jucăm cu Maribor.

În primul rând, trebuie să văd dacă am jucătorii valizi, pentru că acum am pierdut încă un jucător important. Am vândut un jucător important, iar alt jucător important s-a accidentat. Jucătorii importanţi sunt greu de înlocuit. Boateng a fost cel mai bun jucător al nostru în sezonul treceut, iar acum s-a accidentat.

Nu i-am urmărit live până acum pe cei de la Maribor, aşa că nu ştiu ce a adus noul antrenor. Dar atunci când schimbi antrenorul, e normal ca echipa să lupte diferit în primele meciuri”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-maribor-boateng 

viewscnt
Articole similare