You are here:

Dan Petrescu, mesaj pentru Louis Munteanu după escapada din club: ”Nu e bine!”

Dan Petrescu, mesaj pentru Louis Munteanu după escapada din club: ”Nu e bine!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj urmează să întâlnească formaţia UTA Arad, în cadrul unui meci din etapa 11, din Liga 1, mâine, 28 septembrie, de la ora 19:00. Meciul se va disputa pe ,,Stadionul Dr. Constantin Rădulescu”.

Dan Petrescu, mesaj pentru Louis Munteanu

Fotbalistul transferat de Nelu Varga de la Fiorentina în această vară a fost surprins într-un club de manele, la câteva ore după meciul "feroviarilor" de la Sibiu, din etapa a zecea a Superligii.

Internaţionalul de tineret s-a distrat pe ritmuri de manele, în ciuda faptului că echipa sa s-a "încurcat" în deplasarea de pe terenul celor de la FC Hermannstadt.

Imaginiile au ajuns şi la Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, care a comentat despre subiect.

"Mi-a zis cineva ceva. Era sâmbătă, după meci, duminică erau liberi. Fiecare poate să se ducă unde vrea, când vrea. Bine, el trebuie să aibă grijă de cariera lui şi de el. Nu e bine să apari nicăieri, dar nu cred că e un jucător problemă. N-am auzit aşa ceva despre Munteanu şi sper să n-avem probleme cu el.

El ştie că presiunea e pe el. Când va juca prost, dacă va juca prost, imediat i se va reproşa ce a apărut. Nu ştiu ce a apărut, chiar n-am citit", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu UTA. 

Comisia Centrală de Arbitri a decis ca meciul de mâine, de la Cluj, dintre CFR şi UTA, să fie condus de Radu Petrescu. La linii vor fi Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu (toţi din Bucureşti). Rezervă: Florin Mazilu (Satu Mare). În camera VAR se vor afla Florin Andrei (Târgu Mureş) şi Ferencz Tunyogi (Zalău). Toţi aceştia vor fi observaţi de timişoreanul Nicolae Grigorescu. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petresculouis munteanu 

viewscnt
Articole similare