Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, nemulţumit după 5-0 cu Dumbrăviţa: ”La faze fixe am fost penibili. Le antrenăm degeaba”

Dan Petrescu, nemulţumit după 5-0 cu Dumbrăviţa: ”La faze fixe am fost penibili. Le antrenăm degeaba”

Cupa României

Comentarii

Echipa CFR Cluj a învins joi, în deplasare, formaţia CSC Dumbrăviţa, scor 5-0, într-un meci din cadrul grupei C din Cupa României Betano.

Dan Petrescu, nemulţumit după 5-0 cu Dumbrăviţa: ”La faze fixe am fost penibili. Le antrenăm degeaba”

Dumbrăviţa a jucat la Cluj, pe stadionul echipei CFR, un meci considerat ca fiind pe teren propriu.

În minutul 35 al partidei, portarul gazdelor, Robert Mikloş, s-a lovit cap în cap cu Mistrati, rămânând inert pe gazon. Meciul  fost oprit timp de aproape 6 minute, iar medicii de pe ambulanţa prezentă la stadion au intervenit imediat. Lui Mikloş, care îşi pierduse cunoştinţa după impactul cu Mistrati, i s-a pus un guler cervical, după care jucătorul a fost transportat la ambulanţă şi dus la spital.

Scorul a fost deschis de Hoban, în minutul 50, iar golul secund a venit târziu, în minutul 81, când a marcat Malele. A început apoi meciul lui Bîrligea, care a marcat de trei ori în numai patru minute: 87, 90 şi 90+1.

Clubul CSC Dumbrăviţa a anunţat după meci că portarul Robert Mikloş este conştient ”a ajuns la un spital din Cluj. E conştient, răspunde la întrebări şi este evaluat mai amănunţit de medici”.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a vorbit despre partida de azi. Tehnicianul a fost nemulţumit de cum au abordat jucătorii fazele fixe.

”Nu ne-am creat câte ocazii mi-aş fi dorit. La faze fixe am fost penibili. Jucători n-au făcut faţă la fazele fixe, le-am făcut degeaba azi dimineaţa. Ultimele 10 minute au fost cea ce trebuie. DAcă prima repriză marcam două goluri atunci era altceva. E totuşi o victorie meritată. Mă bucur pentru Bîrligea că a marcat un hattrick.

Sper ca Bîrligea să rămână sănătos, că a avut mereu probleme. Mă aşteptam mai mult de la echipa mea! O să plece toţi la iarnă care nu fac faţă, că ce să cauţi la CFR dacă nu faci faţă?!? Deac el a cerut să joace, e oricum suspendat duminică. A fost cel mai bun jucător al nostru azi. Hoban trebuie să mai joace, nu contează vârsta, dacă el doreşte mai poate. Vreau să îl văd pe teren, m-ar ajuta mai mult. E serios şi se pregăteşte bine!”, a declarat Dan Petrescu după meci. 

Afla mai multe despre: cfr clujcupa romaniei 

viewscnt
Articole similare