Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu nu este singurul antrenor din Superligă înjurat. ”La Craiova, l-am avut pe unul în spate, mi-a luat familia, copiii, tot” | EXCLUSIV

Dan Petrescu nu este singurul antrenor din Superligă înjurat. ”La Craiova, l-am avut pe unul în spate, mi-a luat familia, copiii, tot” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu (55 de ani), s-a plâns de nenumărate ori că este înjurat ”ca la uşa cortului” de suporterii adversarelor, dar se pare că nu este singurul antrenor din Superligă care ”beneficiază” de un asemenea tratament.

Antrenorul celor de la CS Mioveni, Nicolae Dică (42 de ani), a recunoscut că se află şi el în situaţia lui Dan Petrescu, cu oameni care par veniţi la stadion doar pentru a-i aduce injurii, lui, dar în special familiei sale.

Tehnicienii din Superligă, ţintele preferate ale suporterilor

La meciul contra celor de U Craiova 1948, din Bănie, în urmă cu patru etape, Nicolae Dică a fost înjurat pe toată durata partidei de un individ certat rău cu bunul simţ.

Fostul secund al naţionalei consideră că astfel de personaje ar trebui eliminate din peisajul fotbalului românesc, dacă stewarzii prezenţi la meciuri şi-ar face datoria aşa cum scrie la fişa postului.

D-asta mor, pe oamenii care vin şi încep să înjure, pe antrenor, pe jucător, pe toată lumea. Nu înţeleg cât de mult suferim noi, antrenorii, jucătorii. E normal să vii să înjuri pe stadion? Eu mă duc la birou la X, în firmă, şi încep să înjur? Sunt reguli şi pe stadion, sunt stewarzi ăia, acolo. Trebuie să avem şi noi educaţie.

Să te înjure proprii tăi suporteri... Sau să mergi în deplasare şi să te înjure cum l-au înjurat pe Dan Petrescu. La fiecare meci te distrug. 

Mi-aduc aminte de ultimele meciuri. La Craiova, l-am avut pe unul în spate, mi-a luat familia, copiii, tot. La Arad la fel. La Mediaş, când am jucat U Cluj, la fel. Vin la stadion doar ca să te înjure. E ok?”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

Dan Petrescu, după meciul cu U Cluj: ”Măcar patru degete să arăt”

La finalul partidei cu rivala U Cluj, câştigată de CFR Cluj cu 4-0, Dan Petrescu a arătat către tribună patru degete, unul pentru fiecare gol marcat de echipa sa. Fanii lui U Cluj s-au simţit lezaţi şi au început să-l înjure cu ”foc”.

La cât sunt de înjurat pot să fac şi eu ceva, la câte m...primesc, măcar patru degete să arăt şi eu. Atât îmi permit şi eu, dacă zic ceva sunt certat, peste tot primesc m...peste tot! L-am întrebat pe al patrulea arbitru: 'băi, dar xenofobie, rasism, nu mai e nimic aici?' Mă înjură toţi peste tot. Măcar patru, am arătat măcar patru, fanilor mei, să înţeleagă şi ei, măcar atât, am refulat şi eu puţin la cât de înjurat sunt la mine acasă, aici, să fiu înjurat aşa, vi se pare normal?”,  a declarat, printre altele, Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dicamiovenicraiova 

viewscnt
Articole similare