You are here:

Dan Petrescu nu s-a abţinut şi a ironizat-o pe FCSB după eliminarea din Champions League: ”E o greşeală mare”

Dan Petrescu nu s-a abţinut şi a ironizat-o pe FCSB după eliminarea din Champions League: ”E o greşeală mare”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu. antrenorul lui CFR Cluj, a comentat eliminarea celor de la FCSB din Champions League.

FCSB a fost învinsă de Sparta Praga în returul de pe Stadionul Steaua, scor 2-3, la capătul unui meci cu două reprize diametral opuse.

În primul act al întâlnirii, roş-albaştrii au fost inexistenţi şi au intrat le vestiare cu un handicap de trei goluri, însă după pauză terenul s-a înclinat spre poarta cehilor, iar campioana României putea împinge meciul spre extra time spre final.

Dan Petrescu l-a înţepat pe Gigi BecalI: ”Din declaraţiile conducătorilor, erau deja calificaţi”

Înaintea partidei dintre CFR Cluj şi Maccabi Petach Tikva, Dan Petrescu a atras atenţia asupra declaraţiilor făcute de Gigi Becali după partida de la Praga, în care patronul FCSB părea aproape convins că echipa sa se va califica fără probleme în play-off-ul Champions League.

În opinia lui Dan Petrescu, finanţatorul campioanei României greşeşte în momentul în care îşi subestimează adversarii.

”După meciul tur, FCSB, din declaraţiile conducătorilor lor, erau deja calificaţi. E o greşeală mare. Mai sunt şi la noi unele lucruri care nu îmi plac, în unele declaraţii. Eu tot timpul am declarat că va fi un meci foarte greu şi o să vedeţi, va fi pe muchie de cuţit.

Dacă ne gândim cumva că suntem calificaţi, vom pierde. Cei de la FCSB au păţit asta în prima repriză, au crezut că meciul va fi uşor şi s-au trezit după aia prea târziu. Noi sper să ne trezim la timp, să nu ne trezim prea târziu. Ştiu că supără că zic adevărul, dar asta e realitatea.

Au fost două greşli personale şi după aia experienţa s-a văzut”, a spus Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujchampions league 

viewscnt
Articole similare