You are here:

Dan Petrescu nu s-a ferit de cuvinte! Şi-a taxat vedeta la interviuri după Rapid - CFR 2-2: ”Greşeală mare! Nu a înţeles”

Dan Petrescu nu s-a ferit de cuvinte! Şi-a taxat vedeta la interviuri după Rapid - CFR 2-2: ”Greşeală mare! Nu a înţeles”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu s-a declarat dezamăgit de egalul obţinut de CFR în Giuleşti, contra Rapidului, scor 2-2.

”Bursucul” a atras atenţia asupra greşelilor comise de defensivă clujeană, nu doar în meciul cu Rapid, ci şi în prima etapă, contra lui Dinamo. 

Antrenorul CFR-ului nu a fost de acord cu gestul făcut de Daniel Bîrligea în prima repriză după marcarea golului de 1-0.

Fostul component al ”Generaţiei de Aur” a dezvăluit că a avut o discuţie la pauză cu jucătorul său, în care i-a explicat că nu trebuie să mai provoace publicul giuleştean.

Ce a declarat Dan Petrescu după ”thriller-ul” Rapid - CFR 2-2

”Ce să spun? Suntem supăraţi. Dacă îmi ziceai înainte de meci că facem egal, nu eram supărat. Am fost egalaţi uşor. Am jucat bine. La fotbal degeaba joci bine, dacă în minutul 96 iei gol. Am pierdut pe mingea a doua.

Îmi pare rău pentru băieţi. Sunt două puncte mari pierdute. Dacă o luăm pozitiv, atunci e un punct câştigat. Am luat 4 goluri în două meciuri, e mult.

Nu am avut un fundaş central pe banca de rezerve. Dacă aveam o soluţie, poate pe final închideam meciul. Din păcate, Michael a greşit la golul lor. El avea nevoie de acest gol (n.r. pe care l-a înscris). Dacă era mai inspirat, nu luam gol.

E o greşeală mare (n.r. comportamentul lui Daniel Bîrligea în faţa suporterilor rapidişti). Am început şedinţa de azi. Dani nu a înţeles şi la pauză am discutat cu el. Apoi s-a liniştit, nu a mai ripostat.

(n.r. despre transferuri) O să mai caut nişte jucători. Sper să ne mai întărim. Eu al-am vrut pe Manea, el nu a mai vrut să rămână. A fost un jucător exemplar pentru CFR Cluj.

Braun a venit înainte de meci. El a zis că nu a vorbit niciodată urât de mine. Eu l-am făcut mare. Nu am avut niciodată nimic cu el”, a spus Dan Petrescu, după Rapid - CFR 2-2.

 

Afla mai multe despre: cfrrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare