Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a despărţit în lacrimi de CFR Cluj: ”Până şi vremea a plâns puţin!”

Dan Petrescu s-a despărţit în lacrimi de CFR Cluj: ”Până şi vremea a plâns puţin!”

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu şi-a luat rămas bun de la CFR Cluj şi spune că a fost o despărţire în lacrimi. Antrenorul în vârstă de 50 de ani a semnat cu Guizhou Zhicheng - ultimul loc în campionatul din China.

Dan Petrescu a revenit din vacanţă şi a mers la Cluj, pentru a-şi strânge lucrurile şi a-şi lua rămas bun de la cei alături de care a lucrat la CFR Cluj. ”Bursucul” spune că a fost o despărţire dificilă, stropită cu lacrimi. Petrescu susţine că n-a apucat să ia legătura cu toţi jucătorii, însă va încerca să le mulţumească tututor:

 ”(n.r. întrebat dacă pleacă trist de la Cluj) Mai are rost să vorbim? Când stai într-un oraş un an de zile şi mai ai şi succes ca antrenor e normal să ai regrete. Cluj e un oraş special, unde mi-am făcut foarte mulţi prieteni şi n-a fost uşor, au fost ceva lacrimi şi ieri, şi azi. Până şi vremea am văzut că a plâns puţin că plec de aici, îmi va fi greu, dar tre să fiu puternic, aşa am făcut toată cariera, a trebuit să plec de la o echipă la alta, şi ca antrenor, şi ca jucător. Cu jucătorii doar la telefon am reuşit să vorbesc, nu cu toţi. O să încerc să iau legătura cu toţi jucătorii, să vorbesc, să le mulţumesc şi să le urez baftă în continuare”, a declarat Dan Petrescu.

Fostul antrenor al lui CFR Cluj a explicat şi situaţia lui Ciprian Deac, jucător pe care-l doreşte la Guizhou Zhicheng: ”Trebuie să ajung în China şi, după ce ajung, atunci voi decide. Să văd antrenamentele, să văd jucătorii, după care voi decide”.

Afla mai multe despre: dan petresculiga 1cfr clujguizhou zhicheng 

viewscnt
Articole similare