Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a dezlănţuit după ce a calificat-o pe CFR în primăvara europeană: ”Multă lume e supărată acum, sunt convins!”

Dan Petrescu s-a dezlănţuit după ce a calificat-o pe CFR în primăvara europeană: ”Multă lume e supărată acum, sunt convins!”
Comentarii

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Ballkani, în ultima etapă a grupei G a Conference League, şi a încheiat grupa pe locul doi, care îi aduce calificarea în play-off-ul pentru optimile competiţiei.

În cealaltă partidă din grupă, Slavia Praga şi Sivasspor au remizat, scor 1-1. Sivasspor a acces în optimile de finală, terminând grupa pe primul loc.

Boateng a înscris în minutul 17, cu un şut din careu. În minutul 32, Malele a fost faultat în careu şi CFR a primit penalty. Ciprian Deac a executat, portarul Frasheri a apărat şutul românului, dar arbitrul german a decis ca lovitura de la 11 metri să fie repetată pentru că jucătorii de la Ballkani au intrat în careu în timpul executării penaltiului. Tot Deac a fost jucătorul care a încercat să transforme, a schimbat colţul, dar portarul Frasheri a parat din nou.

După meciul din Conference League, Dan Petrescu şi-a felicitat jucătorii şi a fost fericit. De asemenea, Dan Petrescu a transmis un mesaj către contestatari. 

”Multă lume e supărată acum, sunt convins!”

”Cred că e cea mai importantă victorie a sezonului. Nu mă aşteptam să facem 10 puncte când a început grupa. Când am văzut Sivasspor şi Slavia, nu mă gândeam că vom face 10 puncte. Mă gândeam cu Ballkani să facem mai multe, dar cele şase cu Slavia ne-au calificat, cu toate că cel mai greu a fost cel de azi, mai ales că la 1-0 am ratat două penalty-uri la aceeaşi fază. 

Veneam după două meciuri în care totul a fost împotriva noastră: penalty-uri inventate, goluri din ofsaid, goluri anulate nouă. Mă gândeam ce mai urmează, zic să vezi că dă Slavia gol în minutul şi luăm şi noi. Le-am zis băieţilor înainte de meci că au demonstrat că merită să fie în Europa, au jucat deja 13 meciuri, un efort extraordinar, dar, dacă nu vor câştiga azi, va fi degeaba. 

Îmi pare bine pentru grup, s-a format un grup bun, cu jucători veniţi de curând. Iată că au dus o echipă din România în primăvara europeană. Speram să fie mai multe echipe, dar nu prea văd în viitor alte echipe sau alţi antrenori. Cred că tot CFR va fi în viitor. Nu prea văd altele. În ultimii şase ani a fost doar CFR. Alte echipe nici nu ştiu pe unde au fost. În acelaşi timp, noi suntem cei mai criticaţi, antrenorii şi jucătorii, pe nedrept.

Nu le-am închis gura. Doar până la prima înfrângere. Multă lume e supărată acum, sunt convins. N-are rost să mai fac polemici, cel mai important e că CFR a mers în primăvară, am făcut 10 puncte, ceva incredibil, şi am lăsat Slavia acasă.

E bine pentru club şi din punct de vedere financiar, mă bucur foarte mult şi pentru fani. O victorie mare pentru toată lumea. Panin era lângă mine şi îmi spunea scorul de la Slavia, i-am spus să mă lase în pace, că nu voiam să ştiu.

Braun a făcut un meci bun şi toată apărarea a făcut un meci bun. În afară de un şut scos de Simone, nu ţin minte de multe ocazii, dar pe final se putea întâmpla orice.

Mă bucură orice victorie. E clar că nu-mi place să luăm gol. Eroul grupei? Echipa, toţi jucătorii. Mai sunt unii care au plecat, şi ei ne-au ajutat. Trebuie să le mulţumim şi lor, toţi au reuşit să stea”, a spus Dan Petrescu, pentru PRO TV.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-conference league 

viewscnt
Articole similare