Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a enervat pe arbitraj după egalul cu FC Botoşani: ”Nu înţelegeam cum de nu s-a dat aut, jucătorii s-au oprit!”

Dan Petrescu s-a enervat pe arbitraj după egalul cu FC Botoşani: ”Nu înţelegeam cum de nu s-a dat aut, jucătorii s-au oprit!”

CFR Cluj

Comentarii

Echipa FC Botoşani a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, meciul cu formaţia CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 20-a din Superligă.

La Botoşani, scorul a fost deschis de oaspeţi, în minutul 28, când Lovro Cvek a înscris cu o lovitură de cap, din centrarea lui Cristian Manea. Gazdele au alergat după egalare în repriza secundă, şi au reuşit să înscrie în minutul 90+1 prin Dragu.

La finalul meciului, Dan Petrescu a acuzat arbitrajul. Antrenorul susţine că golul primit de echipa lui nu trebuia acordat, deoarece nu a fost dat un aut. 

”Nu înţelegeam cum de nu s-a dat aut, jucătorii s-au oprit!”

”Am pierdut două puncte mari, am avut 1-0 până în minutul 90. Prima repriză, destul de bună, a doua a fost mai slabă. Ei au dat gol la prima ocazie mare. Golul a venit după un aut foarte clar al nostru.

Eu nici n-am văzut golul pentru că nu înţelegeam cum de nu s-a dat aut, jucătorii s-au oprit. Nu înţeleg de ce n-a intervenit VAR-ul. Dacă egalam noi în minutul 90, era un punct câştigat, dar aşa sunt două puncte pierdute”, a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-fc botoşani 

viewscnt
Articole similare