Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a gândit la Nelu Varga după victoria cu Rapid! Mesaj în direct: ”Deja îmi e dor de el, vă spun sincer”

Dan Petrescu s-a gândit la Nelu Varga după victoria cu Rapid! Mesaj în direct: ”Deja îmi e dor de el, vă spun sincer”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a câştigat cu 1-0, dramatic, meciul jucat împotriva Rapidului în Gruia, cu un penalty ratat de giuleşteni în finalul partidei.

Dan Petrescu s-a gândit la Nelu Varga după victoria cu Rapid! Mesaj în direct: ”Deja îmi e dor de el, vă spun sincer”

Dan Petrescu a dezvăluit că victoria cu Rapid îi este dedicată lui Nelu Varga, care trece prin momente grele cu probleme medicale.

Nelu Varga, patronuul CFR-ului, ar fi suferit un atac cerebral vascular şi este internat la un spital din Cluj-Napoca! Semn că eliminarea campioanei CFR Cluj din primul tur preliminar al Ligii Campionilor l-a afectat mult. 

Clujenii i-au făcut o mică bucurie şi au bătut-o pe Rapid chiar în prima etapă din Superligă, scor final 1-0.

”Cel mai fericit sunt pentru patronul nostru, are o veste bună şi cât stă acolo noi trebuie să câştigăm toate meciurile să îl facem fericit pentru că mie mi-e deja dor de el, vă spun sincer. 

 Eu nu am comunicat cu el că nu am voie. Cei care sunt aoproape de el şi sunt acolo au comunicat mereu şi îmi doresc să iasă mai repede să fie alături de echipă că merită să fie aici cu noi”, a declarat Dan Petrescu după victoria de aseară împotriva Rapidului.  

Nelu Varga a suferit un atac vascular cerebral şi a fost internat de urgenţă la Clinica de Neurochirurgie din Cluj Napoca.

Medicii au luat decizia de a-l plasa într-o stare neuro-vegetativă, practic o comă indusă. Această manevră medicală are rostul a de calma spasmul cerebral şi de a evita extinderea daunelor cerebrale suferite, ca urmare a unei stări de stres.

UPDATE | Clubul CFR Cluj a reacţionat cu privire la starea actuală de sănătate a lui Nelu Varga.

”Ca urmare a ultimelor informaţii răspândite în mass-media cu privire la starea de sănătate a domnului Varga, dorim să vă informăm următoarele:

Suntem extrem de dezamăgiţi de felul în care se răspândesc informaţiile false. Domnul Varga este într-o stare stabilă, comunicăm şi ne-a transmis că este alături de noi şi ne ţine pumnii la meciul din această seară. Îi dorim însănătoşire grabnică şi îl aşteptăm cât mai repede, în formă maximă, alături de noi”, a fost comunicatul transmis de conducerea clubului CFR Cluj.

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujnelu varga 

viewscnt
Articole similare