Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu s-a împăcat cu Denis Alibec! ”Dacă va avea o atitudine bună, va juca!” Când se va prezenta la antrenamente atacantul CFR-ului

Dan Petrescu s-a împăcat cu Denis Alibec! ”Dacă va avea o atitudine bună, va juca!” Când se va prezenta la antrenamente atacantul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a declarat că s-a împăcat cu Denis Alibec, iar atacantul va fi reprimit la antrenamentele CFR-ului.

Denis Alibec a fost exclus din lotul CFR-ului de Dan Petrescu, în urma comportamentului atacantului de la ultimul meci, comportament ce a produs o ruptură între jucător şi antrenor. La partida cu Clinceni, câştigată de ardeleni cu 2-0, Denis Alibec a fost lăsat pe bancă de Dan Petrescu, iar tehnicianul nu a simţit nevoia să îl introducă pe atacant pe teren. Supărat, Alibec a dispărut de pe bancă în timpul jocului. Atacantul a susţinut că a plecat la toaletă şi a revenit ulterior pe marginea terenului.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii 1. La finalul partidei, Dan Petrescu a declarat că încă nu a discutat cu Neluţu Varga despre acest subiect, dar o va face după ultimul meci al CFR-ului din acest an. La finalul partidei, Dan Petrescu a declarat că Denis Alibec va fi reprimit la antrenamente luni. 

 ”Dacă va avea o atitudine bună, va juca!”

”Am primit un mesaj de la Alibec, şi-a cerut scuze pentru ce a făcut. I-am zis că pentru mine s-a încheiat, a luat cartonaş galben, iar când va primi cartonaş roşu va fi eliminat. Luni se prezintă la antrenament şi, dacă va avea o atitudine bună, va juca. Dacă nu, va sta pe bancă sau deloc. Depinde de el, nu depinde de mine”, a spus Petrescu, după meci.

CFR Cluj este lider în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce echipa de pe locul doi, FCSB, are 37 de puncte şi un joc mai puţin. Poziţia a treia este ocupată de FC Voluntari, care are 28 de puncte (17 jocuri). Chindia este pe poziţia a zecea, cu 19 puncte.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-alibec 

viewscnt
Articole similare