Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, scos din sărite înaintea meciului cu Petrolul: ”Eu nu mai înţeleg fotbalul. Pe mine mă depăşeşte!”

Dan Petrescu, scos din sărite înaintea meciului cu Petrolul: ”Eu nu mai înţeleg fotbalul. Pe mine mă depăşeşte!”

Fotbal

Comentarii

Dan Petrescu (55 de ani) s-a arătat deranjat de modul în care s-a realizat trecerea lui Roger de la CFR Cluj la UTA Arad, fără că gruparea din Gruia să aibă un cuvânt de spus.

Nemulţumit de faptul că a fost scos de pe lista de Liga 1, Roger şi-a reziliat unilateral contractul cu CFR Cluj şi le-a deschis ardelenilor un proces la FIFA.

Fotbalistul s-a legitimat, apoi, fără probleme la UTA Arad, însă conducătorii campioanei vor face toate demersurile pentru ca jucătorul să fie suspendat sau să întoarcă la club. În caz contrar, Roger cere despăgubiri de 500.000 de euro.

Dan Petrescu nu înţelege cum a plecat Roger de la CFR Cluj

CFR Cluj o va întâlni pe Petrolul Ploieşti, în deplasare, luni, 27 februarie, de la ora 20:00, într-o partidă din etapa a 27-a din Superligă.

  • Meciul Petrolul - CFR Cluj va fi transmis în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

În cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Petrolul, Dan Petrescu s-a arătat nedumerit, dar şi furios în cazul lui Roger, fotbalist care a reuşit să plece nestingherit de la club şi a semnat cu o adversară din Liga 1.

Cel mai probabil, etapa următoare, pe 2 martie, Roger va reveni în Gruia ca adversar, din postura de jucător al celor de la UTA Arad.

Dan Petrescu mai vrea atacanţi: ”Asta este probema numărul unu”

Am zis-o mereu. Ni se taie jucători, pleacă jucători, că nu sunt pe listă. Gen Roger, care trebuia să fie la noi, acum joacă împotriva noastră, joia viitoare. Eu nu mai înţeleg fotbalul, nu mai înţeleg ce se întâmplă, ce reguli sunt în fotbalul ăsta. Are contract cu tine şi el pleacă când vrea. Pe mine mă depăşeşte, sincer, ce se întâmplă acum în fotbal.

Eu nu înţeleg cum pleacă un jucător, când vrea el, cum vrea el. Avea contract cu noi şi a plecat şi joacă la alţii. Aşa ceva… din cauză că n-avem voie pe listă, că nu ne lasă nu ştiu cine. Ce listă, mă? Daţi-ne şi pe noi liberi, că am jucat deja 45 de meciuri, mai avem încă 17. 62 de meciuri sigur jucăm.

Să ne lase în pace cu lista asta, nu poate să-mi spună câţi jucători să pun şi câţi nu. Mi se pare penibil! În continuare o să zic! Mi se pare incredibil asta! Asta este problema numărul unu, că n-avem mai ales jucători de atac pentru a schimba cum vreau eu”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: dan petrescurogeruta aradcfr cluj 

viewscnt
Articole similare