Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, semnal de alarmă tras în privinţa transferului lui Malcom Edjouma la FCSB. ”Poate i-am influenţat! Asta nu înseamnă că se va integra!”

Dan Petrescu, semnal de alarmă tras în privinţa transferului lui Malcom Edjouma la FCSB. ”Poate i-am influenţat! Asta nu înseamnă că se va integra!”

FCSB

Comentarii

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma, în vârstă de 25 de ani, a fost transferat de la FC Botoşani la FCSB.

Malcom Edjouma este noul jucător al celor de la FCSB, după ce Gigi Becali a decis să investească peste 300.000 de euro pentru mijlocaşul cu profil defensiv. Acesta va ajunge la vicecampioana României pe 14 februarie, data ultimei zile a perioadei de transferuri din această iarnă în Liga 1.

Becali a făcut transferul, chiar dacă declarase de mai multe ori că este decis să nu efectueze niciun transfer în această perioadă de mercato. Acum, Dan Petrescu a vorbit despre ultima mutare a FCSB-ului şi a dezvăluit a fost impresionat de evoluţiile lui Edjouma la FC Botoşani. Totuşi, el i-a avertizat pe rivalii din Liga 1 despre problemele de adaptare pe care fotbalistul ar putea să le aibă. 

”Poate i-am influenţat! Asta nu înseamnă că se va integra!”

"Eu am declarat, după meciul cu Botoşani, că mi-a plăcut, poate i-am influenţat pe cei de la FCSB. Dar asta nu înseamnă că dacă un jucător e bun, se integrează imediat la o echipă.

Nu e uşor. Cu cât eşti mai bun, cu atât te integrezi mai uşor. Dar să vedem ce va face în continuare. FCSB n-a pierdut în ultimele 16 meciuri, posibil să fie mai puternici cu Edjouma. Rămâne de văzut", a spus Dan Petrescu, în cadrul unei conferinţe de presă.

În acest sezon, fotbalistul a disputat 20 de partide în Liga I pentru FC Botoşani şi a marcat patru goluri. În România, Edjouma a mai jucat la FC Viitorul în prima jumătate a anului 2020.

Afla mai multe despre: fcsb-cfr-liga 1 

viewscnt
Articole similare