Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu şi-a continuat iureşul şi în Armenia! A pus la punct echipele şi fotbalul românesc: "Nu s-a mai făcut nimic, în afară de CFR Cluj"

Dan Petrescu şi-a continuat iureşul şi în Armenia! A pus la punct echipele şi fotbalul românesc: "Nu s-a mai făcut nimic, în afară de CFR Cluj"

CFR Cluj

Comentarii

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, şi-a continuat discursul în stilul caracteristic şi în Armenia, înainte de debutul în preliminariile Champions League.

Dan Petrescu, înainte de Piunik - CFR Cluj

Marţi, de la 19:00, va debuta în Liga Campionilor campioana României, CFR Cluj, care va juca la Erevan, pe arena Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, cu Piunik FA, din Armenia, în primul tur preliminar. 

"Fotbalul românesc ce a mai oferit în ultimul timp ca să fim noi favoriţi? Campionatele... Nu cred că sunt mari diferenţe. Echipa naţională a pierdut în Armenia. În ultimii 10 ani nu s-a mai făcut nimic nici la nivel de club, în afară de CFR Cluj. Deci nu văd de ce ar trebui noi să fim mai puternici decât ei. Asta e părerea presei şi a opiniei publice, care nu studiază foarte bine adversarii. Eu studiez bine şi sunt conştient că o să vedeţi şi voi că ambele meciuri vor fi echilibrate şi numai mici detalii vor face diferenţa.

Dar înainte, da, fotbalul românesc... Acum vreo 20 de ani veneai şi jucai în Armenia şi era obligatoriu să câştigi, era normal, dar nu mai e fotbalul ăla. Noi am uitat, toţi uităm unde suntem, noi suntem foarte rău, suntem în spate, avem probleme mari peste tot. Şi la nivel de club, şi la naţională şi ar trebui să ştim realitaea. Noi nu vrem să o vedem, nu înţeleg de ce", a declarat Dan Petrescu. 

"Bursucul" a anunţat că vrea să se califice în orice condiţii, deoarece se aşteaptă la un meci echilibrat cu armenii. 

"Nu înseamnă că şi CFR, mâine, nu poate să piardă. E posibil orice. Cine nu vrea şi cine nu cunoaşte fenomenul bine, spune ce vrea, dar eu sunt convins că mâine, uitându-mă la jucătorii pe care i-au luat, eu nu văd de ce să nu fie un meci echilibrat.

Nu mă interesează egalul, victoria, vreau să mă calific. Ştiţi că sunt pragmatic, mă interesează doar calificarea, în rest e istorie.

Nici cum jucăm nu mă interesează, nici ce facem. Cel mai important este să ne calificăm, iar sută la sută calificarea se va juca la Cluj, pentru că mâine va fi un meci echilibrat. Cel mai greu şi cel mai important e primul meci şi ăla e cel de mâine", a mai spus antrenorul lui CFR Cluj. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr cluj 

viewscnt
Articole similare