You are here:

Dan Petrescu ştie care este punctul slab al CFR-ului: ”Avem o problemă” Ce a declarat ”Bursucul” după meciul cu Maccabi Petah Tikva

Dan Petrescu ştie care este punctul slab al CFR-ului: ”Avem o problemă” Ce a declarat ”Bursucul” după meciul cu Maccabi Petah Tikva

Superliga

Comentarii

Dan Petrescu a recunoscut că defensiva CFR-ului a lăsat de dorit în acest început de sezon şi a tras concluziile după victoria cu Maccabi Petah Tikva din turul trei al preliminariilor UEFA Conference League, scor 1-0.

”A fost doar primul meci. Sunt conştient că o să fie meci greu săptămâna următoare. Este o echipă bună, au experienţă. Mulţi au jucat la nivel internaţional la U21.

Prima repriza a fost bună, am ratat ocazii incredibile. Nu ai cum să ratezi aşa ceva în Europa. 1-0, per total e puţin. Puteam să câştigăm mai mult. Ne-am făcut meciul al doilea mai greu. Ţinem cont de faptul că echipa de azi va juca şi joi.

Sunt fericit pentru rezultat şi pentru atitudinea băieţilor. A fost greu, echipa obosită, cald, am suferit.

Prima repriză a fost bună, a doua am suferit. Sper să nu avem prea multe accidentări.

Sunt îngrijorat pentru calificare, dar acum mă focusez pe campionat. Avem o problemă cu fundaşii”, a declarat Dan Petrescu, la finalul meciului.

Mihai Stoica este convins că CFR se va califica fără emoţii în grupe

Mihai Stoica a urmărit partida contra israelienilor şi este de părere că CFR Cluj este cu un picior şi jumătate în grupe, având în vedere că ardelenii pot juca în play-off împotriva lui CSKA Sofia 1948, un adversar mult mai slab cotat decât echipa lui Dan Petrescu.

  • CSKA Sofia 1948 a dispus de Pafos, scor 2-1, şi are prima şansă la califcare.

”(n.r. despre Maccabi - CFR) Au avut şi israelienii ceva ocazii, dar nu cred că se pune problema ca CFR să aibă emoţii, cum nu cred că se va pune problema nici în play-off. Noi am făcut anul trecut un meci execrabil şi i-am bătut acolo (n.r. pe CSKA 1948 Sofia) şi ţineţi minte anul trecut că CSKA aia bună (n.r. CSKA Sofia) a fost spulberată de Sepsi”, a spus Mihai Stoica, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: superligacfr 

viewscnt
Articole similare