Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu surprinde înainte de meciul cu FC Voluntari! ”E ca o finală de Champions League pentru noi!”

Dan Petrescu surprinde înainte de meciul cu FC Voluntari! ”E ca o finală de Champions League pentru noi!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca contra lui FC Voluntari, sâmbătă, de la 21:30, iar partida va putea fi urmărită în format video-text pe telekomsport.ro.

CFR este în continuare lider în Liga 1, fiind din nou favorită la câştigarea titlului în România. Dan Petrescu a fost întrebat dacă va câştiga campionatul, iar antrenorul a avut un răspuns în stilul caracteristic. De asemenea, el a spus că nu are un lot cu jucători aşa de bogat şi că partida cu FC Voluntari e ca o finală de Champions League pentru ardeleni. 

”E ca o finală de Champions League pentru noi!”

”Eu nu sunt Mafalda, să ştiu dacă iau campionatul! Sunt un antrenor normal şi încerc să muncesc. Nu pot să promit nimic, e clar că vrem să îl luăm, dar nu pot să garantez nimic, fotbalul nu e matematică. Un campionat se câştigă în ultimul meci sau penultimul, cam aşa au fost şi ultimele campionate, s-au câştigat în ultimul meci. 

Tot timpul mă gândesc numai la primul meci, nu am aşa multe soluţii, cum aveam înainte. Numărul de jucători , lista nu e aşa bogată. Pentru noi este o finală Champions League acest meci cu Voluntari”, a spus Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: cfr-petrescu-voluntari 

viewscnt
Articole similare