Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu taie în carne vie la CFR! Cei 11 jucători care vor pleca de la campioana României. Pe listă se află si Denis Alibec

Dan Petrescu taie în carne vie la CFR! Cei 11 jucători care vor pleca de la campioana României. Pe listă se află si Denis Alibec

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj pare de neoprit în Liga 1, iar Dan Petrescu pregăteşte o adevărată revoluţie la gruparea din Ardeal în următoarea perioadă de transferuri.

Petrescu a fost dorit de FRF pentru postul de selecţioner, dar antrenorul CFR-ului a refuzat oferta primită de la Răzvan Burleanu. Acum, ”Bursucul” a făcut şi lista plecărilor de la campioana României, iar pe ea sunt 11 jucători, care fie vor pleca definitiv, fie vor fi împrumutaţi până la finalul anului, potrivit Fanatik.

Pe listă se află şi nume surprinzătoare, cum ar fi Denis Alibec sau Runar Mar Sigurjonsson. Alibec şi Petrescu au fost în conflict pe finalul anului. Atacantul a fost exclus din lotul CFR-ului de Petrescu, în urma comportamentului său, comportament ce a produs o ruptură între jucător şi antrenor. La partida cu Clinceni, câştigată de ardeleni cu 2-0, Denis Alibec a fost lăsat pe bancă de Dan Petrescu, iar tehnicianul nu a simţit nevoia să îl introducă pe atacant pe teren.

Supărat, Alibec a dispărut de pe bancă în timpul jocului. Atacantul a susţinut că a plecat la toaletă şi a revenit ulterior pe marginea terenului. Totuşi, ulterior cei doi s-au împăcat, dar asta nu a împiedicat punerea lui Denis Alibec pe ”lista neagră.”

Cei 11 jucători care vor pleca de la CFR

Denis Alibec 

Denis Ciobotariu

Runar Mar Sigurjonsson 

Karlo Letica 

Guessouma Fofana

Jonathan Rodriguez

Ovidiu Hoban

Denis Rusu 

Răzvan Andronic

Mihai Butean 

Afla mai multe despre: cfr-liga 1-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare