Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, tranşant! Va fi dat afară de la CFR Cluj: fotbalistul, complet ignorat

Dan Petrescu, tranşant! Va fi dat afară de la CFR Cluj: fotbalistul, complet ignorat

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (53 de ani) a tras pe linie moartă un fotbalist venit în această vară la CFR Cluj. Jonathan Rodriguez (31 de ani), jucător venit gratis în Gruia, în vară, de la FC Botoşani, nu a fost folosit niciun minut de la reinstalarea "Bursucului" pe banca tehnică a campioanei României.

Dan Petrescu, tranşant! Va fi dat afară de la CFR Cluj: fotbalistul, complet ignorat

Unul dintre titularii incontestabili în scurtul mandat al lui Marius Şumudică în Gruia, Jonathan Rodriguez a fost complet ignorat de Dan Petrescu de când antrenorul a fost readus pe banca tehnică. Rodriguez era căpitan la FC Botoşani înainte de a pleca gratis la CFR Cluj, campioana României cu care a jucat în preliminariile cupelor europene şi a obţinut calificarea în grupele Conference League.

De la sosirea sa, în vară, Jonathan Rodriguez a strâns 11 meciuri în toate competiţiile pentru CFR Cluj, cinci în Liga 1 şi şase în cupele euroepne, fiind unul dintre oamenii de bază pentru fostul antrenor, Marius Şumudică. Totuşi, acesta va fi dat afară de la CFR Cluj după venirea lui Dan Petrescu, scrie spotmedia.ro, care anunţă că revenirea "Bursucului" în Gruia i-a fost fatală lui Jonathan Rodriguez, care nu a fost folosit niciun minut.

Mai mult, Rodriguez nici măcar nu a prins lotul echipei pentru meciul cu Jablonec din grupele Conference League, pierdut de CFR Cluj cu 1-0 în Cehia. Sursa citată mai scrie faptul că Dan Petrescu a încercat să scape de Rodriguez încă din momentul în care a preluat din nou echipa din Gruia.

Până la plecarea lui Jonathan Rodriguez, CFR Cluj a mai făcut un transfer în linia ofensivă. Şi-a luat atacant. Pe Duşan Celar (25 de ani), care a dat probe la campioana României şi l-a convins pe "Bursuc".

Dan Petrescu i-a găsit înlocuitor lui Jonathan Rodriguez

Odată cu revenirea lui Dan Petrescu în Gruia, la CFR Cluj s-au întors şi doi dintre jucătorii preferaţi ai "Bursucului". Este vorba despre Mihai Bordeianu, care fusese cumpărat de Al Qadisyia, dar şi de veteranul Juan Culio (38 de ani). Înlocuitorul lui Rodriguez la CFR Cluj este Mihai Bordeianu, unul dintre oamenii de bază cu care antrenorul român a adus trei titluri la rând în Gruia şi a făcut performanţă pe plan european.

Afla mai multe despre: dan petrescu jonathan rodriguezjonathan rodriguez dan petrescujonathan rodriguez cfr cluj 

viewscnt
Articole similare