Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, un car de nervi după calificarea în grupele Conference League! Cine l-a deranjat: "Un idiot! Să tacă din gură"

Dan Petrescu, un car de nervi după calificarea în grupele Conference League! Cine l-a deranjat: "Un idiot! Să tacă din gură"

CFR Cluj

Comentarii

Formaţia CFR Cluj s-a calificat, joi, în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa slovenă Maribor, scor 1-0 în manşa secundă, disputată pe teren propriu. În tur, scorul a fost 0-0.

 Dan Petrescu, un car de nervi după calificarea în grupele Conference League! Cine l-a deranjat: "Un idiot! Să tacă din gură"

Petrescu s-a supărat pe un suporter prezent în Gruia, iar la finalul partidei, după calificare, i-a făcut semn să tacă. Întrebat la finalul partidei despre gest, Petrescu a răbufnit. 

"Da, era un idiot acolo. Şi i-am zis să tacă din gura. Zicea că trebuie să joace nu ştiu cine. Tot meciul mi-a dat indicaţii. Şi nu l-am mai suportat, sincer. Vine la fiecare meci, eu cred că e pus de cineva. 

În primul meu an la CFR aveam nu ştiu câţi puşi să strige împotriva mea. Nici cu muncă şi rezultate nu îi cucereşti pe toţi, asta e problema. Şi după 10 ani voi fi contestat, asta este recunoaşterea. Eu îmi văd de meseria mea. Dar nu am rezistat, sincer. Tot îmi zicea pe cine să bag şi pe cine să scot. Nu am putut să mă concentrez pe final", a spus Dan Petrescu.

După ce s-a mai calmat, tehnicianul a vorbit despre victoria obţinută de CFR Cluj.

"Eu cred că victoria e meritată. Nu ţin minte nicio ocazie a lor. Jefte a avut două mari, Yeboah a dat bară. Victorie meritată. Normal că eram cu gândul la prelungiri. Cât puteam să mai avem ghinioane? Am văzut că şi Craiova acum... antrenorul nu e bun acum că au ratat penalty-uri. Aşa am fost şi eu cu Pyunik.

N-avem nicio înfrângere în Europa. Avem trei victorii, cinci egaluri. Îi felicit pe băieţi, bravo lor! Patru ani la rând au mers pe grupe. Nu cred că mai urmează vreo echipă care să reuşească aşa. Mă bucur pentru FCSB, îmi pare rău pentru Craiova. Era bine pentru fotbalul românesc să avem trei echipe pentru că ar fi crescut cota fotbalului românesc şi a jucătorilor. Poate două echipe sunt prea puţine, cred că merita şi Craiova.

Vreau să felicit jucătorii mei, au făcut un meci excelent, s-au dăruit. Noi am jucat doar cu campioane, chiar dacă din Belarus şi din Slovenia. Acum ne obligă să facem ceva puncte în grupe şi să fim atenţi la meciul următor, duminică, pentru că vine o echipă foarte bună aici", a mai spus Petrescu.

Tragerea la sorţi a grupelor va avea loc vineri, la Nyon, de la ora 15:30 (ora României).

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare