Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, un mare semn de întrebare înainte de meciul cu VAR din Supercupa României: "Vor fi probleme"

Dan Petrescu, un mare semn de întrebare înainte de meciul cu VAR din Supercupa României: "Vor fi probleme"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, nu crede că sistemul VAR va rezolva toate probleme apărute în cursul unui meci.

Dan Petrescu: "Şi cu VAR, la penalty tot vor apărea probleme"

Susţinător al introducerii VAR în România, Dan Petrescu are privilegiul de a disputa primul meci din ţara noastră unde va fi utilizată noua tehnologie: finala Supercupei României, de la Arad.

Tehnicianul campioanei este rezervat în privinţa eficienţei VAR, el declarând în conferinţa de presă organizată înaintea Supercupei României.

”Mi-am dat seama că probleme vor apărea. Am constatat că arbitrul decide dacă merge să se uite la fază sau nu, deci tot arbitrul decide. Iar eu citind Gazzetta dello Sport zilnic, văd că în Italia au fost probleme mari, deşi au implementat VAR de mulţi ani. Cred că nu o să mai fie dubii la offside, pentru că se vede clar, în schimb la penalty-uri or să fie mari probleme. 

Cred însă, şi sper, să fie mai puţine decât acum. Însă vă pot spune că vor fi multe păreri, nu va fi niciodată ceva sigur. Orice va decide arbitrul, va supăra pe cineva”.

În aceeaşi conferinţă de presă, Mario Camora, căpitanul echipei CFR Cluj, susţine şi el opinia că VAR nu va rezolva toate problemele: ”O să vedem dacă nu avem discuţii şi cu VAR! Să vedem ce va fi în sezonul care urmează!”.

 

Afla mai multe despre: varsupercupa romaniei 

viewscnt
Articole similare