You are here:

Dan Petrescu, un nou mesaj pentru conducerea lui CFR Cluj! "Bursucul" aproape că a abandonat în Europa League: "Nu mai avem cum să facem ceva"

Dan Petrescu, un nou mesaj pentru conducerea lui CFR Cluj! "Bursucul" aproape că a abandonat în Europa League: "Nu mai avem cum să facem ceva"

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a oferit o primă reacţie, după ce CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), de echipa AS Roma, într-un meci din etapa a treia a grupei A a Ligii Europa.

VIDEO | AS Roma - CFR Cluj 5-0 (Mkhitaryan 1, Ibanez 25, Mayoral 34, 85, Pedro 89)

Campioana României a improvizat în echipa de start, iar Dan Petrescu a punctat, încă o dată, absenţele, dar şi problemele de lot pe care le are. Un discurs asemănător l-a avut Dan Petrescu şi la finalul partidei cu Gaz Metan, atunci când conducerea a anunţat că nu vrea să se prezinte la partida cu FC Argeş, din Liga 1. 

La finalul partidei cu AS Roma, Dan Petrescu a susţinut că nu speră că CFR Cluj se va califica din grupe: "Normal că toată lumea este supărată. Scorul mă deranjează. Eu nu aveam nicio pretenţie înainte de meci, ţinând cont că nu ai niciun fundaş central şi problemele care sunt de lot, foarte mari, cel puţin şapte jucători accidentaţi.

Aţi văzut care era banca, i-am băgat pe toţi de pe bancă, deci nu aveam aşteptări mari. Mă gândeam la un scor mai strâns şi cred că nici noroc nu am avut, că parcă fiecare şut a fost gol. Noi am avut un penalty clar la 3-0, am avut o ocazie cu Hoban la 1-0, făceam 1-1 era alt meci. Nu am ce să le zic băieţilor, dar e foarte greu să nu ai jucători", a declarat Dan Petrescu.  

Dan Petrescu, după AS Roma - CFR Cluj 5-0: "Lotul UEFA e foarte slab"

"Eu am tras un semnal de alarmă de foarte mult timp, din păcate lotul de UEFA e foarte slab în momentul de faţă. Şansele de calificare sunt foarte mici din păcate şi dacă mai facem vreun rezultat pozitiv e un miracol. Eu sunt realist, nu, nu mai avem cum să mai facem ceva. Important e să nu pierdem şi duminică, că nu avem nicio soluţie nici pentru duminică. Mai pot să intre Aurelio, Costache...

Aici plătim greşelile pe care le-am făcut în trecut şi de care eu am avertizat mereu, la fiecare interviu, că avem nevoie de jucători", a mai spus Dan Petrescu. 

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujdan petrescu cfr cluj 

viewscnt
Articole similare