Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu vrea direct în Liga Campionilor. Ce propunere le face ţărilor aflate în aceeaşi situaţie cu a României

Dan Petrescu vrea direct în Liga Campionilor. Ce propunere le face ţărilor aflate în aceeaşi situaţie cu a României

Fotbal

Comentarii

După Gheorghe Hagi, care a susţinut cu vehemenţă, în mai multe rânduri, că şi-ar dori ca echipa campioană a României să evolueze direct în grupele Ligii Campionilor, a venit şi rândul antrenorului formaţie CFR Cluj, Dan Petrescu să ceară acelaşi lucru.

El îndeamnă Federaţiile din campionatele aflate în aceeaşi situaţie cu cea a României să se alieze şi să-şi ceară dreptul la UEFA.

”Ar fi bine să ne unim toţi din ţările astea. Şi federaţiile 100% ar trebui să se unească. Eu nu îmţeleg de ce nu se unesc. Şi să ceară şi ei dreptul. Trebuie să ne cerem dreptul, să jucăm în grupe direct. Dacă câştigăm campionatul, de aceea e Liga Campionilor, nu să joace locul 4.

Când te uneşti eşti puternic. dacă zic numai eu şi cu ăla şi cu cel de la Celtic, dacă toţi merg îmnpreună sunt convins 100% că se va schi,ba ceva în bine. Pentru noi şi pentru ţările care nu au echipă direct”, a spus Dan Petrescu la Telekom Sport.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Dinamo, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, joc întrerupt în prima repriză din cauza petardelor aruncate de fanii dinamovişti.

Afla mai multe despre: dan petresculiga campionilor 

viewscnt
Articole similare