Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu vrea o schimbare de regulament. ”Cred că nu ştim că e pandemie în România!” Ce a spus antrenorul CFR-ului

Dan Petrescu vrea o schimbare de regulament. ”Cred că nu ştim că e pandemie în România!” Ce a spus antrenorul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj va juca ultimul meci al anului, duminică, împotriva lui FC Argeş, iar antrenorul Dan Petrescu a cerut schimbarea regulamentului din Liga 1, din cauza pandemiei de COVID-19.

Dan Petrescu îşi doreşte ca toate echipele din Liga 1 să poată înregistra mai mulţi jucători, deoarece programul este foarte încărcat. 

”Cred că nu ştim că e pandemie în România!”

”Noi avem jucători, dar nu putem să-i folosim. Mi se pare incredibil că avem pandemie, dar nu putem să folosim câţi jucători vrem. Lăsaţi-ne să avem mai mulţi jucători în lot. Nu cerem un avantaj pentru CFR, cerem ca toate echipele să aibă câţi jucători vor în lot. Noi îi plătim pe Tahiri, Butean, Hoban, dar eu numai îi antrenez.

O să vină şi Omicron, o să se amâne iar meciuri în România. Dacă ai 40 de jucători, hai să-i folosim, ca să nu se mai amâne meciuri şi să sufere televiziunile şi spectatorii. Cred că nu ştim că e pandemie în România. Am cerut cinci schimbări, zece jucători pe bancă, avem nevoie, că sunt jucătorii obosiţi. În ianuarie o să fie multe probleme cu COVID în România, o să vedeţi”, a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

De asemenea, antrenorul campioanei a criticat, din nou, modul cum au fost programate meciurile în Liga 1 şi a precizat că fotbaliştii pe care el îi pregăteşte au obosit. 

"Jucătorii sunt foarte obosiţi, dar moralul este bun, după atâtea victorii la rând. Suntem singura echipă din România care joacă la trei zile, n-am înţeles motivul. Chiar dacă cei care trebuie să organizeze meciul mi-au răspuns că nu ştiu ce au făcut ei... dar realitatea este asta, pe care o spune Dan Petrescu. Singura echipă care joacă la două zile şi jumătate este CFR. Toate echipele au avut patru zile, e un lucru pe care n-o să-l înţeleg, orice mi-ar spune ei. Nu e normal.

Sunt conştient că jucătorii sunt obosiţi, dar trebuie să facă un efort maxim în meciul ăsta şi să scoatem un rezultat pozitiv, ar fi un an fantastic pentru ei. În fotbal, ultima impresie contează. Echipa din Piteşti e pe locul trei la un clasament în deplasare, sunt mult mai buni în deplasare decât acasă. E o echipă pragmatică, sunt pregătiţi, sunt odihniţi", a spus ”Bursucul”.

Afla mai multe despre: cfr-dan petrescu-liga 1 

viewscnt
Articole similare