Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a luat decizia finală în cazul lui Xian Emmers, după ce Cristiano Bergodi s-a plâns de belgian

Dan Şucu a luat decizia finală în cazul lui Xian Emmers, după ce Cristiano Bergodi s-a plâns de belgian

Fotbal

Comentarii

Sâmbătă seară, după partida câştigată de Rapid, scor 2-1, contra celor de la Oţelul Galaţi, antrenorul giuleştenilor, Cristiano Bergodi, a lăsat de înţeles că există şanse mari să nu se mai bazeze pe mijlocaşul belgian Xian Emmers (24 de ani) pentru restul sezonului.

Cristiano Bergodi, contrazis de Dan Şucu

Xian Emmers a fost foarte mult timp accidentat, iar în această iarnă, când ar fi trebuit să revină, accidentarea a recidivat şi va lipsi din nou.

Nemulţumit de întreaga situaţie creată, Cristiano Bergodi a lăsat de înţeles că nu se va mai baza pe Xian Emmers în continuare şi se bucură că, totuşi, au fost aduşi alţi doi jucători de profil asemăntor la club, recent - Vulturar şi Hromada.

E o situaţie grea cu el, nu ştiu dacă revine el. A revenit în cantonament şi a simţit imediat, şi din nou, durere. Şi probabil am pierdut timp cu el... Emmers, poate că nu mai este (n.r. - în planuri, lot), nu ştiu, vedem. E bine că au venit alţi jucători”, a declarat Cristiano Bergodi.

  • Trecut pe la juniorii lui Genk şi Inter, Emmers a mai fost legitimat la Cremonese, Waasland-Beveren, Almere City şi Roda JC.
  • În total, la Rapid, a strâns 36 de meciuri, în care a punctat de 4 ori. 

Dan Şucu nu vrea să renunţe la Xian Emmers

La mai puţin de 48 de ore distanţă, acţionarul majoritar al celor de la Rapid, Dan Şucu, a ieşit public şi a declarat că nu se pune problema ca Rapid să renunţe la un jucător precum Emmers, mai ales într-un moment dificil al carierei sale.

Ba mai mult, în semn de mulţumire şi apreciere, Xian va primi şi o propunere de prelungire a contractului scadent în vara lui 2024. Rămâne de văzut dacă şi belgianul va accepta oferta omului de afaceri.

Situaţia lui Emmers este foarte, foarte simplă. Este un jucător extrem de important pentru Rapid, a avut o accidentare delicată, care în mod normal, la un om care nu face sport de performanţă s-ar fi rezolvat, s-ar fi vindecat mult mai repede.

Fiind vorba însă despre un fotbalist, accidentarea lui la acel deget a fost una mai delicată, mai complicată aşa, iar recuperarea a mers mult mai greu. Emmers se află în Belgia, unde este supus unui tratament şi unor exerciţii specifice şi, din ce am înţeles, la sfârşitul lui februarie o să putem beneficia de serviciile lui.

Nu se pune problema ca Emmers să plece de la Rapid. Este unul dintre jucătorii care ne plac foarte mult şi vreau să vă anunţ oficial că vom activa clauza de prelungire automată a contractului.

În vară, lui Emmers îi expiră contractul şi îl vom prelungi cu încă un an, pentru că avem această opţiune de prelungire. Va sta în continuare cu noi şi ne va ajuta să ne îndeplinim obiectivele, fiindcă este unul dintre jucătorii de mare viitor ai Rapidului”, a declarat Dan Şucu, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: dan sucuxian emmerscristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare