Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a luat decizia finală în privinţa lui Daniel Niculae, preşedintele contestat dur de fani

Dan Şucu a luat decizia finală în privinţa lui Daniel Niculae, preşedintele contestat dur de fani

Rapid

Comentarii

Atmosfera de la Rapid este una tensionată în ultimele săptămâni, în principal din cauza rezultatelor pe care echipe le-a obţinut. Daniel Niculae, preşedintele clubului, a fost contestat dur de fani la ultima partidă din Giuleşti, 0-2 cu Petrolul.

Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, s-a mişcat repede după meciul pierdut cu Petrolul, 0-2 pe teren propriu, şi a făcut un prim transfer: Andrei Borza (17 ani) de la Farul, unul dintre cei mai buni tineri fotbalişti români la ora actuală.

Dan Şucu a decis: sprijin total pentru Daniel Niculae, în ciuda criticilor!

Cuvintele dure ale fanilor la adresa lui Daniel Niculae l-au făcut pe Dan Şucu să fie extrem de atent la situaţia preşedintelui clubului. Potrivit ProSport, omul cu banii din Giuleşti a cântărit bine situaţia fostului atacant şi a luat decizia finală: îi acordă sprijin total lui Niculae şi nu are de gând să-l demită de la Rapid.

Fanii Rapidului îi reproşează lui Daniel Niculae transferurile ratate făcute de club în această vară, dar şi faptul că n-a fost de acord cu venirea lui Marius Şumudică pe banca tehnică în momentul când "Briliantul" Mutu şi-a manifestat dorinţa de a pleca la Neftchi Baku, în Azerbaijan.

După plecarea lui Adrian Mutu şi aducerea lui Cristiano Bergodi în Giuleşti, Rapid a obţinut doar cinci puncte în primele cinci etape din noul sezon de Superligă.

Afla mai multe despre: rapiddan sucudaniel niculaesuperliga 

viewscnt
Articole similare