Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a luat decizia în privinţa lui Cristiano Bergodi după eşecul cu Voluntari: „L-am întrebat asta”

Dan Şucu a luat decizia în privinţa lui Cristiano Bergodi după eşecul cu Voluntari: „L-am întrebat asta”

Rapid

Comentarii

Dan Şucu, finanţatorul Rapidului, are încredere totală în Cristiano Bergodi, în ciuda înfrângerii împotriva celor de la FC Voluntari, scor 1-2.

Dan Şucu a luat decizia în privinţa lui Cristiano Bergodi după eşecul cu Voluntari: „L-am întrebat asta” 

„Am avut cu toţii astăzi (n.r. ieri) o întâlnire cu antrenorul nostru, Cristiano Bergodi. Aţi văzut, nu este niciun secret. Au apărut şi poze, doar vreau să lămuresc transparent ce s-a întâmplat acolo. Întâlnirea nu a fost, aşa cum se speculează, pentru a-i da vreun avertisment sau ultimatum domnului Bergodi. Din contră!

Ştim cu toţii că este nevoie de răbdare şi mai ştim că acest cuvânt, răbdare, nu face parte, momentan, din vocabularul Giuleştiului. Clubul Rapid, noi, cu toţii, trebuie să învăţăm să avem răbdare… Nu este simplu, dar proiectele cu adevărat mari, proiectele solide, care să reziste mulţi ani, se construiesc cu enorm de multă răbdare şi nu pe fundaţii emoţionale.

A crea o echipă mare, competitivă, o campioană, nu este o probă de 100 de metri garduri, ci una de maraton. Un maraton fotbalistic şi administrativ, ce trebuie gestionat fără grabă, cu înţelepciune. Mă ştiţi foarte bine cum sunt ca om de business… Vom construi cărămidă cu cărămidă!

L-am invitat, deci, pe domnul Bergodi pentru a-l întreba ce putem să facem pentru el, pentru echipă, de ce mai are nevoie…

L-am simţit foarte hotărât, liniştit, dar totodată entuziasmat de proiect. Este convins că echipa va creşte ca exprimare. Are nevoie de timp, ca toate piesele pe care le-am adus să fie asamblate cu grijă, iar asta nu se poate face în două-trei etape.

Noi l-am invitat să ne spună de ce ar mai avea nevoie. Are susţinerea noastră totală! Ne-a transmis ce jucători şi-ar mai dori şi i-am promis că, dacă va sta în puterile noastre, îi vom aduce fără niciun fel de problemă fiindcă este clar, dorim cu toţii un Rapid din ce în ce mai puternic”.

Jocul Rapidului, desfiinţat în direct de un triplu campion al României. ”Mi se pare debandadă totală” | EXCLUSIV

Rapid nu are un start grozav de campionat. Giuleştenii au acumulat doar cinci puncte după patru partide, prea puţine comparativ cu cerinţele conducerii clubului.

FC Voluntari a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, Rapid Bucureşti, în ultimul meci al etapei a patra din Superligă. A fost prima înfrângere pentru Cristiano Bergodi în Giuleşti, după alte două remize şi o victorie. 

Cu un start ezistant, primele semne de întrebare în privinţa lui Cristiano Bergodi au apărut, în timp ce Dan Şucu, acţionarul majoritar al echipei, a plecat grăbit de la stadionul din Voluntari, fără a oferi declaraţii, semn că rezultatul şi prestaţia echipei n-au fost uşor de digerat. 

”Schimbarea aceasta de antrenor a venit într-un moment foarte prost. Este clar că este nevoie de putin timp. Dar cu toate acestea, jocul nu mi se pare dătător de speranţe. Mie mi se pare debandadă totală în tot ce înseamnă primul 11, şi schimbările, şi tot.

Macar să spui ”Joc 4-5 meciuri cu aceeaşi jucători”, dar te uiţi într-un meci şi vezi trei sisteme diferite. Am văzut  patru schimbări făcute în minutul 60.  Eu sunt stelist, dar vreau să văd Rapidul în faţă. La Rapid nimeni nu te aşteaptă. Ai nevoie de rezultate imediat, nu cum a făcut Hagi la Viitorul. Neavând această linişte este greu sa reuşească. Bergodi e un antrenor care a demonstrat, iar acesta este testul suprem”, a spus Florin Lovin, în exclusivitate pentru Orange Sport.

În următoarea etapă, Rapid o va înfrunta pe Petrolul, în derby-ul etapei cu numărul cinci din Superligă. Meciul va avea loc duminică, pe 13 august, de la 21:30, şi va fi transmis în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: rapiddan sucucristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare