You are here:

Dan Şucu, dezamăgit de Rapid în meciul cu Oţelul! S-a întâmplat fix ce nu îşi dorea: „Nu pot accepta aşa ceva!”

Dan Şucu, dezamăgit de Rapid în meciul cu Oţelul! S-a întâmplat fix ce nu îşi dorea: „Nu pot accepta aşa ceva!”

Rapid

Comentarii

Rapid şi Oţelul Galaţi au încheiat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 11-a din Superligă. În repriza a doua, giuleştenii au avut o prestaţie slabă, cedând complet posesia echipei conduse de Dorinel Munteanu.

Dan Şucu, dezamăgit de ce a văzut în Rapid - Oţelul

Această situaţie este contrară aşteptărilor lui Dan Şucu, care declarase imediat după demiterea lui Neil Lennon că nu suportă să vadă Rapid dominată pe teren propriu în ceea ce priveşte posesia.

Partea a doua a meciului împotriva Oţelului a reflectat exact critica lui Şucu. Rapid nu a contat deloc în atac, nereuşind să trimită niciun şut pe poarta lui Popescu şi obţinând doar un singur corner.

Oţelul a dominat clar jocul în toate privinţele, încheind repriza secundă cu 58% posesie. Aceasta este o realizare notabilă, având în vedere că echipa din Galaţi s-a consacrat ca o formaţie axată pe contraatac, bazându-se pe o apărare solidă.

Nu este de mirare că Dan Şucu a fost nemulţumit de această evoluţie.

La pauză, acesta a mers să discute cu Mircea Lucescu pentru a-şi exprima nemulţumirile, conversaţia durând câteva minute, fiind prezent şi Mihai Stoichiţă.

„Pe Giuleşti, nu am fost obişnuit să văd că echipa noastră are posesie sub 30 la sută. A fost o perioadă grea din punct de vedere sportiv, nu financiar. Eu nu pot accepta aşa ceva”, a declarat Dan Şucu în august.

Afla mai multe despre: dan sucurapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare