Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu îl asigură pe Rrahmani: ”Va fi tratat ca şi cum ar fi copilul meu”. Cum decurge recuperarea

Dan Şucu îl asigură pe Rrahmani: ”Va fi tratat ca şi cum ar fi copilul meu”. Cum decurge recuperarea

Rapid

Comentarii

Rrahamni este pe mâini bune la Rapid, club care se ocupă în totalitate de recuperarea fotbalistului după accidentarea suferită la naţionala din Kosovo.

Albion Rrahmani a impresionat într-un timp foarte scurt la Rapid. Sosit la începutul acestui sezon, kosovarul a marcat de şase ori în şapte meciuri pentru gruparea din Giuleşti.

Dar atacantul de 23 a suferit o accidentare gravă în meciul pe care Kosovo l-a câştigat în Andorra, scor 3-0, în cadrul preliminariilor EURO 2024. În cele din urmă, acesta va fi indisponibil pentru o perioadă mai lungă de timp. Rapid nu-l va avea pe Rrahmani pe teren pentru cel puţin trei luni.

Fotbalistul a fost operat cu succes şi are parte de cele mai bune condiţii din partea celor de la Rapid. Dan Şucu, acţionarul majoritar al Rapidului, a dezvăluit că se ocupă de tot ce are nevoie atacantul. 

„A venit groaznic de rău. Am vorbit cu Albion, i-am explicat că va fi tratat în acelaşi fel, exact ca şi cum ar fi copilul meu. Beneficiază de cel mai bun chirurg posibil, care a făcut operaţia, beneficiază de cea mai bună recuperare posibilă.

Am încercat să îl aducem repede de la Priştina, să nu meargă cu piciorul rupt 12 ore pe drumuri, l-am adus acasă cu un avion special, trimis pentru el. 

Facem absolut tot ce se poate face pentru ca el să se întoarcă şi să se simtă respectat, şi noi la rândul nostru să simţim respectul lui, e foarte simplu”, a declarat Dan Şucu, potrivit Prosport. 

Echipa ideală a etapei a 13-a din Superligă. Fără jucători de la FCSB, Farul, CFR Cluj sau Universitatea Craiova

Afla mai multe despre: rapiddan şucurrahmani 

viewscnt
Articole similare