Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu îşi laudă antrenorul după victoria cu Farul: ”La noi echipa nu se face din birouri! Bravo, Bergodi”

Dan Şucu îşi laudă antrenorul după victoria cu Farul: ”La noi echipa nu se face din birouri! Bravo, Bergodi”

Rapid

Comentarii

Echipa Rapid Bucureşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia campioană, Farul, într-un meci din etapa a şasea a Superligii.

Meciul nu a început bine pentru Farul. Echipa lui Hagi a fost nevoită să schimbe încă din primele minute ale meciului, după ce Mihai Popescu s-a accidentat. Rapid a avut un start bun, însă constănţenii au preluat controlul şi în minutul 17 Horaţiu Moldovan a intervenit incredibil la două şuturi consecutive trimise de Grameni şi de Carnat.

Cei care au marcat însă au fost giuleştenii. În minutul 34 a deschis scorul Emmers, cu o bombă de la marginea careului, iar în minutul 38 Dugandzic a făcut 2-0 din pasa lui Funsho Bambgoye.

Farul a redus din diferenţă în minutul 78, după şutul superb al lui Mazilu, dar giuleştenii au mai înscris odată, prin Alexandru Ioniţă, după o cursă impetuoasă, în minutul 88 şi Rapid s-a impus cu 2-1, urcând pe locul 6, cu 8 puncte, în timp ce Farul, cu 6 puncte, se află pe poziţia a 10-a.

Dan Şucu, patronul echipei Rapid, a vorbit despre noul jucător, Andrei Borza, pentru care a avut doar cuvinte de laudă. De asemenea, i-a plăcut şi atitudinea antrenorului, Cristiano Bergodi. 

„A fost o seară perfectă, o seară minunată. Echipa s-a ridicat la valoarea pe care noi cu toţii o ştiam. Aşa e Rapidul. Când se pune presiune, răspunde extraordinar. 

Toţi au răspuns formidabil şi antrenorul şi jucătorii nu mai vorbim de public, care e mereu la înălţime, public de Champions League, la nivelul căruia încercăm şi noi să ne ridicăm.

Cred că asta am făcut în mare măsură în meciul cu Farul, dar cel mai încântat sunt de acest băiat, de acest fotbalist tânăr, modest, talentat, cu un bun simţ fantastic şi cu nişte calităţi extraordinare. Mă refer la Borza. A fost seara tuturor, dar în special seara lui Borza şi a lui Cristiano Bergodi.

Antrenorul nostru şi-a asumat nişte riscuri foarte mari titularizându-l pe Borza, dar a ştiut în cine să aibă încredere şi Bergodi a dovedit din nou că am făcut cel mai bine când l-am adus la Rapid şi a demonstrat că e antrenorul perfect pentru ce dorim să construim aici în Giuleşti”, a spus Cristiano Bergodi pentru Fanatik. 

Horaţiu Moldovan, mesaj pentru Bogdan Stelea după victoria cu Farul: „Am văzut că a făcut nişte remarci la televizor”

Afla mai multe despre: rapidfarulandrei borzacristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare