Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, pe urmele lui Gigi Becali? ”Probabil suntem pe picior de egalitate la acest capitol!”

Dan Şucu, pe urmele lui Gigi Becali? ”Probabil suntem pe picior de egalitate la acest capitol!”

Diverse

Comentarii

Dan Şucu, unul dintre acţionarii Rapidului, şi-a extins atât de mult portofoliul imobiliar din nordul Capitalei, încât a ajuns la nivelul rivalului de la FCSB, Gigi Becali.

Dacă despre Gigi Becali se cunoştea faptul că deţine aproximativ 40 de hectare în nordul Bucureştiului, puţini aveau habar de avântul lui Dan Şucu din ultimii ani, în această zonă a Capitalei.

Dan Şucu, despre proprietăţile lui Gigi Becali: ”Nu sunt aşa curios din fire”

Potrivit prosport.ro, Dan Şucu a ajuns, într-un singur an, de la 12 hectare în nord, la 40 de hectare. Diferenţa a fost făcută de răscumpărarea unor pământuri ce s-au aflat în proprietatea celor de la Pireus Bank.

Habar nu am ce proprietăţi are dânsul in totalitate, nu am nicio idee. (n.r. – cam 40 de hectare) Daca ar avea, în nordul Bucureştiului, în jur de 40 de hectare, atunci suntem probabil cam pe picior de egalitate.

Dar nu ştiu proprietăţile dânsului, nu sunt aşa curios din fire”, a declarat Dan Şucu, la ProSport Live.

Gigi Becali, avere de 2 miliarde de euro?

Oficial, Gigi Becali are o avere estimată între 325 şi 425 milioane de euro, fiind pe poziţia a 18-a în clasamentul celor de la Capital.

În spatele latifundiarului din Pipera se află Dan Şucu, investitorul de la Rapid, care a câştigat mult teren (la propriu şi la figurat) în ultima perioadă, cu o avere între 135 şi 145 milioane de euro.

Cu toate acestea, fostul şef al LPF,  Dumitru Dragomir, afirmă că averea lui Gigi Becali este mult mai mare decât cea evaluată.

După părerea mea, Gigi Becali are cel puţin pământuri de un miliard jumate acum. Păi, mă, nu ştie nimeni, nu ştiu dacă am eu dreptul să spun… .

Are pădure şi din subvenţie poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el şi copiii lui toată viaţa. Are mii de hectare de pădure, fraţilor! Pe asta nu o ştie nimeni!”, declarat Dumitru Dragomir, pentru sursa citată, în urmă cu doi ani.

Afla mai multe despre: gigi becalidan sucu 

viewscnt
Articole similare