Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, sub lupa lui Dumitru Dragomir: ”La fotbal trebuie să rezişti la tăvăleală!”

Dan Şucu, sub lupa lui Dumitru Dragomir: ”La fotbal trebuie să rezişti la tăvăleală!”

Rapid

Comentarii

Întreaga suflare rapidistă a primit o veste excelentă în aceste zile. Dan Şucu, unul dintre cei mai respectaţi oameni de afaceri din România, a preluat 50% din acţiunile clubului. Cealaltă jumătate îi aparţine lui Victor Angelescu.

Şucu a părut direct la conferinţa de presă şi a făcut mai multe declaraţii. Noul acţionar de la Rapid l-a înţepat pe Neluţu Varga, patronul celor de la CFR. Dumitru Dragomir a analizat declaraţiile lui Dan Şucu şi a spus că în fotbal trebuie să rezişti presiunilor. 

”La fotbal trebuie să rezişti la tăvăleală!”

”Dan Şucu a reuşit în afaceri, nu este un băiat prost. Părerea mea că a intrat prea în forţă cu declaraţiile şi la fotbal... eu am fost lovit de taifunul ăsta. Aici mersul pe „blat” este cel mai bun... aţi văzut ce răspuns i-a dat Varga de la CFR.

La fotbal trebuie să rezişti la tăvăleală. Presa te tăvăleşte dacă ai un pic de personalitate, pentru că asta mai şi deranjează. El a început bine. Cu două baze de pregătire. Nu stadioane! O să fie ţara plină de stadioane, fără terenuri de fotbal unde să înveţe copiii şi juniorii”, a mai spus Dragomir, la PRO X. 

Afla mai multe despre: rapid-dan şucu-dumitru dragomir 

viewscnt
Articole similare