Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Udrea a luat atitudine şi l-a contrazis pe Hagi. Intervenţie în polemica momentului: "Chiar am o problemă cu ce spune. De ce?"

Dan Udrea a luat atitudine şi l-a contrazis pe Hagi. Intervenţie în polemica momentului: "Chiar am o problemă cu ce spune. De ce?"

Farul Constanța

Comentarii

Gheorghe Hagi a susţinut, la finalul săptămânii trecute, o conferinţă de presă în care a abordat mai multe subiecte de mare interes din sportul românesc.

Pe lângă discuţiile despre echipa sa, unde a anunţat că are nevoie urgent de susţinerea unor investitori, Gheorghe Hagi a vorbit şi despre salariul Cristinei Neagu.

"Regele" a declarat că handbalista CSM-ului merită un salariu mult mai mare, însă moderatorul Orange Sport, Dan Udrea, s-a opus propunerii lui Gheorghe Hagi, bugetul echipei conduse de Adi Vasile fiind asigurat în special de Primăria Capitalei.

"Eu am o problemă cu ce spune Hagi. El spune că Neagu ar trebui să câştige 1 milion de euro. De la cine? De la stat? De ce?

Dacă juca la Gyor, câştiga bani de la o echipă privată. Eu n-am nicio problemă să câştige 1 milion de euro... Mai spune Hagi că putea Neagu să aibă cinci sponsori. Păi, de ce nu i-a avut? Putea să aibă 50 de sponsori şi să câştige 3 milioane de euro.

Putea să-i dea primăria, statul 1 milion de euro, iar noi să spunem că e ok? Nu ştiu... Am spus că am o părere diferită în privinţa Cristinei Neagu, dar ce spune Hagi în privinţa fotbalului cred că are dreptate şi sunt perfect de acord cu el" , a spus Dan Udrea.

Gică Hagi, despre Cristina Neagu: „Messi al handbalului trebuie să câştige un milion, două milioane de euro pe an!”

"Cea mai bună handbalistă din lume, Messi al hanbalului, v-aţi mirat de ce câştigă 250 sau 300 de mii de euro. Domnilor, hai să ne trezim odată, vă rog frumos, ce atâta invidie şi atâta răutate? Ea trebuia să câştige un milion pe an, două milioane pe an. Chiar aşa ne ducem în jos, până unde?" , a declarat Gheorghe Hagi, la finalul săptămânii trecute.

Afla mai multe despre: hagidan udreacristina neagufarul 

viewscnt
Articole similare