Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dana Dodean se retrage de la echipa naţională de tenis de masă: "Sunt cu lacrimi în ochi pentru că a fost ultima competiţie a mea pentru România. Această retragere este puţin forţată"

Dana Dodean se retrage de la echipa naţională de tenis de masă: "Sunt cu lacrimi în ochi pentru că a fost ultima competiţie a mea pentru România. Această retragere este puţin forţată"

Alte sporturi

Comentarii

Daniela Dodean Monteiro a declarat, duminică, după ce echipa României a fost învinsă de Germania în finala Campionatului European de tenis de masă, că se mândreşte cu argintul, dar rezultatul este unul dureros, mai ales deoarece ea este nevoită să se retragă din naţională.

“Este foarte dureros, ne aşteptam la mai mult. Din păcate nu am reuşit să aducem. Ne mândrim cu argintul. După primul meci lumea s-a descurajat, antrenorul nostru s-a descurajat. Eliza a intrat descurajată. Au fost nişte greşeli care ar fi bine să nu se repete. Sunt cu lacrimi în ochi pentru că a fost ultima competiţie a mea pentru România. E dureros, e greu. Această retragere este puţin forţată, nu este voinţa mea, dar din motive că am o fetiţă şi care nu-mi dă voie să fac programul pe care domnul antrenor îl vrea sunt forţată să mă retrag. Am decis să pun copilul pe primul plan. Sportul cere disciplină, cere prezenţă în cantonamente. E prea greu pentru copil”, a spus Dodean Monteiro la Look Sport+.

Bernadette Szocs a afirmat că îşi dorea mult victoria în faţa Germaniei: “Se putea şi mai mult. Din păcate nu am reuşit. Este un păcat mare cel puţin pentru mine, mi-am dorit foarte mult. Din păcate au luat ele aurul. Ne va lipsi foarte mult Daniela, cu această echipă am ieşit de două ori la rând campioane europene. O să ne lipsească foarte mult”.

Afla mai multe despre: daniela dodeantenis de masanationala 

viewscnt
Articole similare